2021'de Samsung M30S alınır mı?

Yer
Blackwater Park
Daha fazla  
Sorum başlıkta gördüğünüz gibi dostlar 2021 de Samsung M30s alınır mı? Kullanıp da sorun yaşayan varsa yazsın lütfen.

Sıfır mı alacaksınız 2. el mi? Sıfır alacaksınız M31 alın. 4 GB RAM 64 GB hafızası var yeterli olur. Bir de ne kadara alacaksınız?

Sorum başlıkta gördüğünüz gibi dostlar 2021 de Samsung M30s alınır mı? Kullanıp da sorun yaşayan varsa yazsın lütfen.

Az çok iyi bir telefon bir tanıdığım kullanıyor ama önermem çünkü Wi-Fi ve hücresel veri yavaşlıyor.

Kardeşim benim sana tavsiyem A serisi, M serisi alma. Git S serisi ya da Note serisinin 2. elini al ben bayağı araştırdım. İşlemci, RAM, hafıza, parası, bir kalite sınıfı var, bir de kalitesiz sınıfı iPhone Samsung S ve Note serisi kalite sınıfı al Note 9'u 3000'e alırsın aşağı yukarı al kullan mis gibi telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmazsa GM 20 Pro veya 21 Pro alabilirsin F/P ürünü bir telefon ama alırsan bataryasına iyi bak bayağı hassas çünkü.

Sıfır alacağım.

O fiyata daha iyi bir Samsung telefon alırsınız.

A52 almanızı tavsiye ederim. Bütçe yetmez ise A51. M serisi şu anda alınmaz. İsterseniz diğer markalara da bakabilirsiniz Oppo, Xiaomi falan ama Samsug tercih ederdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…