2021'de Tıp kontenjanlarının durumu ne olur?

TheNovaPunchers

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2021'de sınava giriyorum. Cerrahpaşa geçen sene 308 kişi almış ve her sene azalıyor. 2014'te 390'lardayken 2017'de 308'e kadar düşmüş. Aynı şekilde Çapa da he düşüyor. Cerrahpaşa geçen sene 1707. sıradan almış. Çapa ise 1855 ve 2500'lerden almış. Sizce tahminen kontenjanları ve sıralamaları ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona göre mi çalışacaksın? :D Şaka bir yana bilemeyiz. Politik durumlar bile etkileyecektir sıralamaları ve kontenjanları. Ayrıca bahsettiğiniz okullar ve bölüm için yapabildiğiniz her soruya ve öğrenebileceğiniz her bilgiye ihtiyacınız olacak. Eğer istiyorsanız sayıları düşünmeyi bırakıp en iyisini yapmak için çabalayın.

Ona göre mi çalışacaksın? :D Şaka bir yana bilemeyiz. Politik durumlar bile etkileyecektir sıralamaları ve kontenjanları. Ayrıca bahsettiğiniz okullar ve bölüm için yapabildiğiniz her soruya ve öğrenebileceğiniz her bilgiye ihtiyacınız olacak. Eğer istiyorsanız sayıları düşünmeyi bırakıp en iyisini yapmak için çabalayın.
Haklısınız ama herkes için en iyisini yapmak farklıdır. Birisi 10 yanlış yaptığında en iyisini yaptım, yapabildim diye mutlu olur diğeri ise 5 yanlış yaptım diye en iyisini yaptığına inanır. Eğer bir şeyler başarmak istiyorsam en kötü olasılığı göz önünde bulundurmam gerekiyor. Ondan dolayı bunlara ihtiyacım var. "Düşmanını tanımazsan düşman sana kendini tanıtır."

Arkadaşlar 2021'de sınava giriyorum. Cerrahpaşa geçen sene 308 kişi almış ve her sene azalıyor. 2014'te 390'lardayken 2017'de 308'e kadar düşmüş. Aynı şekilde Çapa da he düşüyor. Cerrahpaşa geçen sene 1707. sıradan almış. Çapa ise 1855 ve 2500'lerden almış. Sizce tahminen kontenjanları ve sıralamaları ne olur?
Her sene değişir ve kesin değildir.

Bu durumu kimse bilemez.
Devlet bile 3 sene sonrasının planını yapmayıp; 3 sene sonra ne yapacağını bilmiyorsa, kontenjanlar için net bir şey konuşamayız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı