X xSwoziN Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #21 Kesinlikle Xbox one x veya Xbox one s almalısınız bende Xbox one x var rahat bütün oyunları açıp oynayabiliyorum
Kesinlikle Xbox one x veya Xbox one s almalısınız bende Xbox one x var rahat bütün oyunları açıp oynayabiliyorum
EroMUCK Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #22 M O R Z I E L dedi: Kesinlikle Xbox One X veya Xbox One S almalısınız bende Xbox One X var rahat bütün oyunları açıp oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu adam 400 TL bütçem var diyor siz One X al diyorsunuz bu nasıl bir mantık biri 400 TL biri 3000 TL.
M O R Z I E L dedi: Kesinlikle Xbox One X veya Xbox One S almalısınız bende Xbox One X var rahat bütün oyunları açıp oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yahu adam 400 TL bütçem var diyor siz One X al diyorsunuz bu nasıl bir mantık biri 400 TL biri 3000 TL.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #23 @jeunesturcs hocam adama kızgın atmışsınız. Bilmeyenler olabilir. vbugrax dedi: Kinect nedir? Genişletmek için tıkla...
@jeunesturcs hocam adama kızgın atmışsınız. Bilmeyenler olabilir. vbugrax dedi: Kinect nedir? Genişletmek için tıkla...