2021'de Xbox One S alınır mı?

ibrahimsennn

Decapat
Buccem 3000'in TL sıfır almak istiyorum 2.el güvenemiyorum bir de pandemi olduğu için istemiyorum. Sizce hala Xbox One S alınır mı? Oyun dünyasına yeni girdiğim hiç konsolum olmadı. 4K TV var aylık sigaraya 300 500TL vermek yerine Gamepass ve Live Gold'a 75TL veririm diye düşünüyorum. Sizce alınır mı? Teşekkürler.

Yeni yıl %30 KDV indirimi ile series s almanı öneririm. Bütçemi artırmam dersen alınabilir 4K TV ile iyi gider.

Alınabilir ama önermem sonuçta Xbox Series S ile Xbox One S'in yapılma amacı aynı düşük fiyata istediğiniz oyunları oynatmak ama Xbox Series S'in Xbox One X gücünde olduğu hakkında yazılar okudum değilsede fazla bir fark yoktur, Xbox One S alırsanız güncelleme gelmeme gib, bir ihtimali var.

Kesinlikle alınır. Xbox One S hem uygun fiyatlı hem de performanslı. 3000 TL'ye son çıkan oyunları bilgisayar tarafında oynayamazsın.

Aynen güncelleme gelmeme ihtimalı biraz fazla bence birazcık bekleyerek 2021 de vergiler düşerse daha iyi bir xbox konsolu alabilirsin one s tarzı

Tahminen bir 2 yıl daha yeni oyunları destekler. Planınız uzun zaman yeni oyunları oynamaksa önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…