2021'de Xbox One S alınır mı?

Chanowitz

Zeptopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2000TL gibi bir bütçem var üstüne çıkamıyorum. Sizce 2. el Xbox One S alınır mı bu zamanda? Series S al diyecekler için söyleyeyim en ucuz Series S 3500TL. Arada dağlar kadar fiyat farkı var o yüzden karşılaştırmak bana biraz saçma geliyor. One S alıp aklımdaki 8-10 tane oyunu bitirip satmak istiyorum, sizce değer mi almaya?

Bana göre değmez. Series S altını tavsiye etmiyorum. Aciliyeti yoksa biraz daha para koyun üzerine Series S alın derim.

Temiz ve uçuk fiyatlı değilse alınır. Gamepass ile kullanabilirsiniz.

Eğer bekleyemiyorsan veya hemen almak istiyorsan alınır. Onun dışında biraz daha biriktirip Series S almak daha mantıklı olacaktır.

Eğer hemen alacaksan alınır. Ama yok acelem yok diyorsan sakın alma yaz sonuna kadar bekle para biriktirmeye çalış. Series S al. Çünkü one s alırsan sürekli eski oyun oynamak zorunda kalırsın.

Eğer hemen alacaksan alınır. Ama yok acelem yok diyorsan sakın alma yaz sonuna kadar bekle para biriktirmeye çalış. Series S al. Çünkü one s alırsan sürekli eski oyun oynamak zorunda kalırsın.
Bu yaz stajım var verecekleri para 700 lira . Öğrenci adamım zaten yaz sonuna bu kadar 2000 para çıkıyor en fazla. Bundan 2 yıl once 850 tlye one s almıştım şimdi düştüğümüz hale bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…