Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 1 Ocak 2021 #51 Herkese iyi seneler dilerim. İşi olanların işlerinin güzel gitmesini dilerim. Hayali olanların hayallerini gerçekleştirebilmesini dilerim. Virüssüz, güzel bir hayat dilerim. Asansörcü Herkese İyi Yıllar Diler!
Herkese iyi seneler dilerim. İşi olanların işlerinin güzel gitmesini dilerim. Hayali olanların hayallerini gerçekleştirebilmesini dilerim. Virüssüz, güzel bir hayat dilerim. Asansörcü Herkese İyi Yıllar Diler!
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 1 Ocak 2021 #52 Windows 110 dedi: Ne olacak çok merak ediyorum. Daha fazla felaketli bir yıl gibi mi yoksa normal bir yıl gibi mi geçecek. Genişletmek için tıkla... Tanrı bilir...
Windows 110 dedi: Ne olacak çok merak ediyorum. Daha fazla felaketli bir yıl gibi mi yoksa normal bir yıl gibi mi geçecek. Genişletmek için tıkla... Tanrı bilir...
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 1 Ocak 2021 #53 SametDursun dedi: Yeni yılınız kutlu olsun ancak bu silah sıkanların amacını anlayabilenler var mı? Genişletmek için tıkla... Bi ara yatağın altına saklanmıştım. Mermiler eve gelir diye.
SametDursun dedi: Yeni yılınız kutlu olsun ancak bu silah sıkanların amacını anlayabilenler var mı? Genişletmek için tıkla... Bi ara yatağın altına saklanmıştım. Mermiler eve gelir diye.
SametDursun Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #54 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Hocam 7 dakikadır dehşetül vahşet yaşıyorum hala sıkıyor şu ana kadar Pkk'nın soyunu kurutmuştu sıktığı mermilerle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bağcılar yıldıztepe de yaşıyordum halimi siz düşünün.
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Hocam 7 dakikadır dehşetül vahşet yaşıyorum hala sıkıyor şu ana kadar Pkk'nın soyunu kurutmuştu sıktığı mermilerle. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bağcılar yıldıztepe de yaşıyordum halimi siz düşünün.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 1 Ocak 2021 #55 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Hocam 7 dakikadır dehşetül vahşet yaşıyorum hala sıkıyor şu ana kadar PKK'nın soyunu kurutmuştu sıktığı mermilerle. Genişletmek için tıkla... Oh şükür mermisi bitti. Kulağım oyundan ayrıldı.
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Hocam 7 dakikadır dehşetül vahşet yaşıyorum hala sıkıyor şu ana kadar PKK'nın soyunu kurutmuştu sıktığı mermilerle. Genişletmek için tıkla... Oh şükür mermisi bitti. Kulağım oyundan ayrıldı.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #56 20 dakikadır mermi sıkıyorlar anlamadım gitti, galiba birisi hesoyam ve nuttertools yazıyor.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 1 Ocak 2021 #57 İyi yıllar herkese. 2020 çabucak geçti. Umarım gelen gideni aratmaz.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 1 Ocak 2021 #58 Şükrü Ali Ögel dedi: 20 dakikadır mermi sıkıyorlar anlamadım gitti, galiba birisi hesoyam ve nuttertools yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de şükür bitti sanırım bütün kodları yazdılar artık.
Şükrü Ali Ögel dedi: 20 dakikadır mermi sıkıyorlar anlamadım gitti, galiba birisi hesoyam ve nuttertools yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de şükür bitti sanırım bütün kodları yazdılar artık.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.544 Makaleler 3 Çözümler 129 1 Ocak 2021 #59 Blackfox07 dedi: Eki Görüntüle 810815 Genişletmek için tıkla...
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 1 Ocak 2021 #60 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Hocam bizde de şükür bitti sanırım bütün kodları yazdılar artık. Genişletmek için tıkla... Gözün aydın.
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Hocam bizde de şükür bitti sanırım bütün kodları yazdılar artık. Genişletmek için tıkla... Gözün aydın.