Çözüldü 2022-2023 eğitim yılında 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Loremm

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kimyager
Selam sizce bu sene 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi? Hem seçim var. 😅 bizim okul müdürünün karısı benim kimya öğretmenim ve sınıfta "bu sene af gelecek boşuna kendinizi yormayın" dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Çözüm
Genellikle her sene af çıkıyor da bu sene çıkıp çıkmayacağını da bilemeyiz. Net konuşmak zor.
Genellikle her sene af çıkıyor da bu sene çıkıp çıkmayacağını da bilemeyiz. Net konuşmak zor.

Çözüm

Evet geçen sene açılan konularda siz cevap vermişsiniz bu şekilde 😂 geçen sene bu konu hakkında açılan tartışmalara göz atmıştım sizi orada gördüm. Umarım bu senede gelir müdürün karısı öyle dediği için okula gitmiyorum sadece staj'a gidiyorum ve sınavlara giriyorum. Sadece sorun devamsızlık sayısı umarım bu senede gelir.

@Loremm MEB çalışanı olmadığımız için net bir şey söylenememesi doğal bence :D Şimdi gelecek derim, gelmezse de onun vebali altında kalmak istemem.

Gelmediği sene oldu mu peki? Benim arkadaşlarım da panik ediyor ancak gerek yok. Devlet mağduriyete izin vermez.

Kanka ilk 2014-2015 döneminde gelmiş ve o zamandan beri aralıksız gelmeye devam etmiş
Screenshot_2.png
Screenshot_1.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Bu da geçen sene için olan:
Screenshot_6.png

Bu sene gelmezse af bizim şansızlığımız olur kanka 🤣

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 1.895

Bu yorumuma bir düzenleme yapayım: Yeni gelen Milli Eğitim Bakanı bu af konusunda oldukça katı olduklarını, devamsızlık affının gündemlerinde olmadığını belirtti. Ona göre okulunuza devam edin arkadaşlar, haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı