Konunun yerini ilk ben alayım. Evet arkadaşlar başlıktaki gibi, yorumlarınızı bekliyorum. Benim cevabım hayır. Çünkü yavaş yavaş onun da program desteği çekiliyor.
Kullanmamak için bir engel yok. 98 yüklü olan PC'em bilene var arada açıyorum bir nostaji yasamis oluyorum hem o zamanın oyunlarını filanda oynuyorum açmışken. Desteği kesilmiş kesilmemiş önemli değil beğeniyorsan istediğin ışletim sistemini kullan.
Kullanmamak için bir engel yok. 98 yüklü olan PC'em bilene var arada açıyorum bir nostaji yasamis oluyorum hem o zamanın oyunlarını filanda oynuyorum açmışken. Desteği kesilmiş kesilmemiş önemli değil beğeniyorsan istediğin ışletim sistemini kullan.
O anlamda demedim ben okuyorum ve istedikleri programlar sadece Windows 10 da açılıyor normalde 8.1 de ve 7 dede açılması gerek ama açılmıyor Windows 10 istiyor zorla.