2022/23'te RX580 8 GB alınır mı?

Pazarlıkla biraz daha düşürebilirseniz alınır tabii ki. Gerekli testleri yapın ve alın derim. İleride işlemci yükseltirseniz tadından yenmez.
Yardımlarınız için teşekkürler. Pazarlıkta güzel bir fiyata anlaşıp almayı planlıyorum. İlk defa ikinci el ekran kartı alacağım, alırken nelere dikkat etmem gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Yardımlarınız için teşekkürler. Pazarlıkta güzel bir fiyata anlaşıp almayı planlıyorum. İlk defa ikinci el ekran kartı alacağım, alırken nelere dikkat etmem gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.

10 dakikalık FurMark, superposition ve bir de oyun oynarsanız yetecektir. Sıcaklık değerlerine bakın sağına soluna bakın düzgünse alın.

10 dakikalık FurMark, superposition ve bir de oyun oynarsanız yetecektir. Sıcaklık değerlerine bakın sağına soluna bakın düzgünse alın.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Satıcıdan halen mesaj bekliyorum eğer cevap verirse güzel bir fiyata anlaşmaya çalışacağım. Gelişmeleri buradan size aktaracağım.

Ne yaptınız hocam? Bende almayı düşünüyorum da deneyimlerinizi merak ediyorum.
1200TL'ye RX580 4GB Nitro+ aldım. İçi hiç açılmamıştı fakat termal pedleri ömrünü tamamlamıştı bu yüzden termal ped aldım. Uygun diye 4GB versiyonunu aldım. Bulabiliyorsanız 8GB olanından almak daha mantıklı.

RX580 için demiştim. 1660S ile biraz darboğaz olabileceğini biliyorum fakat alırsam da çok umursamam.

Param Güvende ile alacağım dediğim gibi çünkü Malatya'da satan kimse yok.
Eki Görüntüle 1616266
Fiyatları biraz bütçem için fazla fakat bilemiyorum.

Bu fiyatlara RX 5600 XT veya RX 5700 XT bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı