2022 Clio alınır mı?

Arkadaşlar görseldeki yeni, sıfır Clio almak istiyoruz. Fakat joya paramız yetiyor ve biraz araştırdım. Multimedya falan olmaması sinirimi bozdu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam alınır. 1.3 130HP, 0-100 9.1 saniye. Fakat bu bütçeye 2. el çok güzel arabalar var C-D segment olan.

Hocam alınır. 1.3 130HP, 0-100 9.1 saniye. Fakat bu bütçeye 2. el çok güzel arabalar var C-D segment olan.
Malesef o motor seçeneği kaldırıldı. 1.3 TCe + EDC olsaydı gözü kapalı alın derdim ama şu durumda sıfır olsun, atmosferik 65bg motor bana yeter hız ile işim yok diyorsanız elbette alınır. Ama benzer fiyata Egea daha mantıklı görünüyor (bayide araç varsa.)

SCe olan motordan uzak durun. 0-100'ü 17 saniyeden fazla o araba insanı kanser eder. 1.0 TCe alınabilir yine.

Yani E-5 bir Le Mans değil ki. Hız yapsak nolur ki?

65 HP araba mı olur hocam 0-100 15 saniyeden fazladır o aracın şehir içinde bile eziyet çekersiniz bu sınıftaki hb bir arabanın en az 90HP olması lazım.

65 HP araba mı olur hocam 0-100 15 saniyeden fazladır o aracın şehir içinde bile eziyet çekersiniz bu sınıftaki hb bir arabanın en az 90HP olması lazım.
Yaw en kötü 65 bgyi test için kiralarız beğenirsek de alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…