Arkadaşlar görseldeki yeni, sıfır Clio almak istiyoruz. Fakat joya paramız yetiyor ve biraz araştırdım. Multimedya falan olmaması sinirimi bozdu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Malesef o motor seçeneği kaldırıldı. 1.3 TCe + EDC olsaydı gözü kapalı alın derdim ama şu durumda sıfır olsun, atmosferik 65bg motor bana yeter hız ile işim yok diyorsanız elbette alınır. Ama benzer fiyata Egea daha mantıklı görünüyor (bayide araç varsa.)
Malesef o motor seçeneği kaldırıldı. 1.3 TCe + EDC olsaydı gözü kapalı alın derdim ama şu durumda sıfır olsun, atmosferik 65bg motor bana yeter hız ile işim yok diyorsanız elbette alınır. Ama benzer fiyata Egea daha mantıklı görünüyor (bayide araç varsa.)
Maalesef o motor seçeneği kaldırıldı. 1.3 tce + edc olsaydı gözü kapalı alın derdim ama şu durumda sıfır olsun, atmosferik 65bg motor bana yeter hız ile işim yok diyorsanız elbette alınır. Ama benzer fiyata egea daha mantıklı görünüyor (bayide araç varsa.)
65 HP araba mı olur hocam 0-100 15 saniyeden fazladır o aracın şehir içinde bile eziyet çekersiniz bu sınıftaki hb bir arabanın en az 90HP olması lazım.
65 HP araba mı olur hocam 0-100 15 saniyeden fazladır o aracın şehir içinde bile eziyet çekersiniz bu sınıftaki hb bir arabanın en az 90HP olması lazım.
Derseniz, benim hızla işim yok, kurallar çerçevesinde ilerleyeceğim, bayramlarda gezme vs, yada hafta sonları için bile yeter araç. Gideceğin yere 20 dakkalık yerse 35-40dk gidersin.