dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #11 KiloZuluSierra dedi: Ezip geçecek... Adamların kadro kimsede yok. Genişletmek için tıkla... Kimse yok mu hocam bir bakın bence kadroya tekrar.(kadrolarında kimse yok anlamında anladım pardon)
KiloZuluSierra dedi: Ezip geçecek... Adamların kadro kimsede yok. Genişletmek için tıkla... Kimse yok mu hocam bir bakın bence kadroya tekrar.(kadrolarında kimse yok anlamında anladım pardon)
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.514 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Kasım 2022 #12 dursunn dedi: Kimse yok mu hocam bir bakın bence kadroya tekrar. Genişletmek için tıkla... Okumayı öğrenip öyle konu açmayı deneseniz? syncz dedi: Hocam Brezilya demiş herkes ama bence sürpriz olacak ekvador kazancak. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
dursunn dedi: Kimse yok mu hocam bir bakın bence kadroya tekrar. Genişletmek için tıkla... Okumayı öğrenip öyle konu açmayı deneseniz? syncz dedi: Hocam Brezilya demiş herkes ama bence sürpriz olacak ekvador kazancak. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 20 Kasım 2022 #13 Umarım kimse kazanmaz.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #14 KiloZuluSierra dedi: Okumayı öğrenip öyle konu açmayı deneseniz? Olabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış görmek suçmu hızlıca bakıp geçtim bu agresiflik nedir?
KiloZuluSierra dedi: Okumayı öğrenip öyle konu açmayı deneseniz? Olabilir. Genişletmek için tıkla... Yanlış görmek suçmu hızlıca bakıp geçtim bu agresiflik nedir?
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #15 Ya ispanyol, latin bir ülke ya da Almanya şuraya yazıyorum.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.514 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Kasım 2022 #16 dursunn dedi: Yanlış görmek suçmu hızlıca bakıp geçtim bu agresiflik nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgimi küçümseyecek bir mesaj yazmışsınız, bende uyardım. Fatherboard dedi: Ya ispanyol, latin bir ülke ya da Almanya şuraya yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kaldı hocam onlar favori takımları oluşturuyorlar zaten . Fransa ve İngiltere hariç.
dursunn dedi: Yanlış görmek suçmu hızlıca bakıp geçtim bu agresiflik nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgimi küçümseyecek bir mesaj yazmışsınız, bende uyardım. Fatherboard dedi: Ya ispanyol, latin bir ülke ya da Almanya şuraya yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kaldı hocam onlar favori takımları oluşturuyorlar zaten . Fransa ve İngiltere hariç.
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #17 KiloZuluSierra dedi: Bilgimi küçümseyecek bir mesaj yazmışsınız, bende uyardım. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan 3 dakika sonra fark edip düzeltip özür diledim.
KiloZuluSierra dedi: Bilgimi küçümseyecek bir mesaj yazmışsınız, bende uyardım. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan 3 dakika sonra fark edip düzeltip özür diledim.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.514 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Kasım 2022 #18 dursunn dedi: Yazdıktan 3 dakika sonra fark edip düzeltip özür diledim. Genişletmek için tıkla... Süre önemli değil, özür için teşekkürler.
dursunn dedi: Yazdıktan 3 dakika sonra fark edip düzeltip özür diledim. Genişletmek için tıkla... Süre önemli değil, özür için teşekkürler.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #19 Arkadaşlar yazdıklarımızdan Fransa ve Arjantin dışındakilerin hepsi elendi sizce kim şampiyon olur?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.288 Çözümler 10 11 Aralık 2022 #20 raster dedi: Arkadaşlar yazdıklarımızdan Fransa ve Arjantin dışındakilerin hepsi elendi sizce kim şampiyon olur? Genişletmek için tıkla... Hırvatistan.
raster dedi: Arkadaşlar yazdıklarımızdan Fransa ve Arjantin dışındakilerin hepsi elendi sizce kim şampiyon olur? Genişletmek için tıkla... Hırvatistan.