berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 6 Temmuz 2022 #1 İkisinden birisini tercih etseniz hangisini tercih edersiniz? Ben sedan diyorum çünkü yeni modelde eski modeldeki gibi şirket arabası tipi yok gayet şık. Cross'un önü sedan önü gibi araba çirkin geliyor bana.
İkisinden birisini tercih etseniz hangisini tercih edersiniz? Ben sedan diyorum çünkü yeni modelde eski modeldeki gibi şirket arabası tipi yok gayet şık. Cross'un önü sedan önü gibi araba çirkin geliyor bana.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 6 Temmuz 2022 #2 Cross harika bir şey. Kesinlikle tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.960 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #3 Bence Cross hoş ama dizeli birde hybrid versiyonu. Egea'nın da 1.4 T-jet SW'sini çok beğeniyorum. Cross Wagon ise bambaşka güzellikte bence. Volvo'nun SW Cross Country serisini anımsatıyor bende. Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
Bence Cross hoş ama dizeli birde hybrid versiyonu. Egea'nın da 1.4 T-jet SW'sini çok beğeniyorum. Cross Wagon ise bambaşka güzellikte bence. Volvo'nun SW Cross Country serisini anımsatıyor bende.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 6 Temmuz 2022 #4 Kürşat Arslan dedi: Cross harika bir şey. Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... diegoarmano dedi: Bence Cross hoş ama dizeli birde hybrid versiyonu. Egea'nın da 1.4 T-jet SW'sini çok beğeniyorum. Cross Wagon ise bambaşka güzellikte bence. Volvo'nun SW Cross Country serisini anımsatıyor bende. Genişletmek için tıkla... Cross'un Urban paketinde hayalet gösterge yok sanırsam. Özel olarak isteyebilme şansımız yok mu? İlla ki Lounge pakete mi geçmemiz gerek?
Kürşat Arslan dedi: Cross harika bir şey. Kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... diegoarmano dedi: Bence Cross hoş ama dizeli birde hybrid versiyonu. Egea'nın da 1.4 T-jet SW'sini çok beğeniyorum. Cross Wagon ise bambaşka güzellikte bence. Volvo'nun SW Cross Country serisini anımsatıyor bende. Genişletmek için tıkla... Cross'un Urban paketinde hayalet gösterge yok sanırsam. Özel olarak isteyebilme şansımız yok mu? İlla ki Lounge pakete mi geçmemiz gerek?
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 6 Temmuz 2022 #5 berkayx dedi: Cross'un Urban paketinde hayalet gösterge yok sanırsam. Özel olarak isteyebilme şansımız yok mu? İlla ki Lounge pakete mi geçmemiz gerek? Genişletmek için tıkla... İstediğinizi ekleyebilirsiniz diye biliyorum.
berkayx dedi: Cross'un Urban paketinde hayalet gösterge yok sanırsam. Özel olarak isteyebilme şansımız yok mu? İlla ki Lounge pakete mi geçmemiz gerek? Genişletmek için tıkla... İstediğinizi ekleyebilirsiniz diye biliyorum.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 6 Temmuz 2022 #6 Kürşat Arslan dedi: İstediğinizi ekleyebilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Cross Urban paketi aldığımızı varsayalım. Arka taraftaki logo ve yazıyı pek hoş bulmadık. Söktürsek yazık olur mu arabaya?
Kürşat Arslan dedi: İstediğinizi ekleyebilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Cross Urban paketi aldığımızı varsayalım. Arka taraftaki logo ve yazıyı pek hoş bulmadık. Söktürsek yazık olur mu arabaya?
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 6 Temmuz 2022 #7 Egea yazısı ve Fiat amblemindenmi bahsediyorsunuz.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 6 Temmuz 2022 #8 Kürşat Arslan dedi: Egea yazısı ve Fiat amblemindenmi bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaki eski Fiat ambleminden bahsediyorum.
Kürşat Arslan dedi: Egea yazısı ve Fiat amblemindenmi bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaki eski Fiat ambleminden bahsediyorum.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 6 Temmuz 2022 #9 Abarth amblemi mi düşünüyorsunuz. Zaten sticker gibi bişey sorun olmaz güzel amblem takarsanız olur. Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 6 Temmuz 2022 #10 Kürşat Arslan dedi: Abarth amblemi mi düşünüyorsunuz. Zaten sticker gibi bir şey sorun olmaz güzel amblem takarsanız olur. Genişletmek için tıkla... Yok kökten kaldırmak istiyorduk da iz kalma durumu varmış o yüzden siyah Fiat logosu taktırmayı düşünüyoruz.
Kürşat Arslan dedi: Abarth amblemi mi düşünüyorsunuz. Zaten sticker gibi bir şey sorun olmaz güzel amblem takarsanız olur. Genişletmek için tıkla... Yok kökten kaldırmak istiyorduk da iz kalma durumu varmış o yüzden siyah Fiat logosu taktırmayı düşünüyoruz.