2022 finali

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. İyisiyle kötüsüyle bir seneyi daha bitiriyoruz bugün. Kimimiz için uğurlu kimimiz için kötü bir sene oldu. Benim için kötü bir sene oldu ne yazık ki. Sizler için 2022 nasıldı? Yılın en iyileri (dizi, film, oyun ve müzik) neydi sizin için? 2023 beklentileriniz ve istekleriniz neler? Şimdiden dostlar yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle.

Müebbet kuşları izleyin. Life olarak da geçiyor. Komedi dram tarzı.

Teşekkürler, herkese mutlu yıllar.

Benim için bu yıl çok da verimli geçmedi ama bol oyunlu geçti diyebilirim. En merak ettiğim ve elimi sürmediğim bir seri vardı, o da God of War serisiydi. Bu seri, bu yıl benim En'lerimden oldu. Baştan aşağı komple oynadım. En son 2018 yılında çıkan God of War'ı da oynadım ve bitirdim. Sırada Ragnarök var. Bakalım Ragnarök'da bizi neler bekliyor?

Bu yıl umarım ülkemizin ekonomisi düzelsin. 2022'nin kusuru halkın iyice fakirleşmesiydi.

600 saat ile Hoi4 en çok oynadığım oyun olmuş 2022 sezonunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En çok dinlediğim şarkı olmuş.

Benim için üzücü bir yıl oldu oyun konusunda.Çoğu firma sözünü tutamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…