Benim için bu yıl çok da verimli geçmedi ama bol oyunlu geçti diyebilirim. En merak ettiğim ve elimi sürmediğim bir seri vardı, o da God of War serisiydi. Bu seri, bu yıl benim en'lerimden oldu. Baştan aşağı komple oynadım. En son 2018 yılında çıkan God of War'ı da oynadım ve bitirdim. Sırada ragnarök var. Bakalım ragnarök'da bizi neler bekliyor?
Güzel geçmişe benziyor sizin adınıza sevindim. Bu sene sistem nedeniyle oyun oynayamadım pek. Maddiyat yüzünden fırsatları kaçırdım. 2023'te bakacağız artık.
Bu sene özgünlük hiç yoktu. Sürekli remake gördüm. Epic bir miktar hayal kırıklığı oldu. Hele cyberbug ve Gta Trilogy kazığını unutabilmiş değilim. Benim için hala yılın fiyaskosu GTA Trilogy.
Bu sene özgünlük hiç yoktu. Sürekli remake gördüm. Epic bir miktar hayal kırıklığı oldu. Hele cyberbug ve GTA Trilogy kazığını unutabilmiş değilim. Benim için hala yılın fiyaskosu GTA Trilogy.
Sosyal hayat ve arkadaşlıklarım bakımından çok güzel bir seneydi. Hem dersimi aldım. Hem de ânı yaşadım, anı biriktirdim.
Spor hayatı bakımından bol supplement kökledik
Sakatlık sonrası olan istikrarsızlığımı tamamen yendiğim bir seneydi.
Sosyal hayat ve arkadaşlıklarım bakımından çok güzel bir seneydi. Hem dersimi aldım. Hem de ânı yaşadım, anı biriktirdim.
Spor hayatı bakımından bol supplement kökledik
Sakatlık sonrası olan istikrarsızlığımı tamamen yendiğim bir seneydi.
Max Payne Remake'i hiç istemiyorum. Orijinallik bozuluyor remakte. Gelse dahi uçuk fiyatla gelecek. Bir yandan Max Payne 1 ve 2, GTA serisi Steam'den kaldırılmış. Ben alamadan gitmesi beni üzdü. Ama hayırlısı olsun.