2022 finali

Güzel geçmişe benziyor sizin adınıza sevindim. Bu sene sistem nedeniyle oyun oynayamadım pek. Maddiyat yüzünden fırsatları kaçırdım. 2023'te bakacağız artık.

Ekonomik olarak üzücü bir yıl geçirdim 2023 yılı aynı durumu yaşamamak dileğiyle

Benim için üzücü bir yıl oldu oyun konusunda. Çoğu firma sözünü tutamadı.

Bu sene özgünlük hiç yoktu. Sürekli remake gördüm. Epic bir miktar hayal kırıklığı oldu. Hele cyberbug ve Gta Trilogy kazığını unutabilmiş değilim. Benim için hala yılın fiyaskosu GTA Trilogy.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ama onun dışında beklediğim diğer bir remake ise Max Payne idi.

Sosyal hayat ve arkadaşlıklarım bakımından çok güzel bir seneydi. Hem dersimi aldım. Hem de ânı yaşadım, anı biriktirdim.
Spor hayatı bakımından bol supplement kökledik
Sakatlık sonrası olan istikrarsızlığımı tamamen yendiğim bir seneydi.

Geçmiş olsun. Adınıza sevindim umarım 2023'te güzel bir sene olur sizler için

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ama onun dışında beklediğim diğer bir remake ise Max Payne idi.

Max Payne Remake'i hiç istemiyorum. Orijinallik bozuluyor remakte. Gelse dahi uçuk fiyatla gelecek. Bir yandan Max Payne 1 ve 2, GTA serisi Steam'den kaldırılmış. Ben alamadan gitmesi beni üzdü. Ama hayırlısı olsun.

Bu sene Undertale oynadım. Yeni bir oyun değil ama 2022'de en sevdiğim oyunlardan biriydi.

Hangi ara 2022'ye girdik hangi ara 2022 sonuna geldim hiçbir şey anlamadım ama benim için çok da güzel geçmedi bu yil umarım 2023 güzel geçer diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…