KaptanSna011 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Bana çok sağlam bir antivirüs programı lazım ancak ücretsiz olması şart.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 21 Şubat 2022 #2 KaptanSna011 dedi: Bana çok sağlam bir antivirüs programı lazım ancak ücretsiz olması şart. Genişletmek için tıkla... Kaspersky.
KaptanSna011 dedi: Bana çok sağlam bir antivirüs programı lazım ancak ücretsiz olması şart. Genişletmek için tıkla... Kaspersky.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 21 Şubat 2022 #3 Bence de Kaspersky.
Musa ÖZTÜRK Megapat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 93 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentest Uzmanı 21 Şubat 2022 #4 KaptanSna011 dedi: Bana çok sağlam bir antivirüs programı lazım ancak ücretsiz olması şart. Genişletmek için tıkla... Kliteli bir antivirüs programını ücretisz kullanabileceğini sanmıyorum Crack'li yazılımın kullanmayı aklından bile geçirmemelisin ama diğer arkadaşların yazdıkları doğru Kaspersky bu konuda oldukça başarılı denilebilir.
KaptanSna011 dedi: Bana çok sağlam bir antivirüs programı lazım ancak ücretsiz olması şart. Genişletmek için tıkla... Kliteli bir antivirüs programını ücretisz kullanabileceğini sanmıyorum Crack'li yazılımın kullanmayı aklından bile geçirmemelisin ama diğer arkadaşların yazdıkları doğru Kaspersky bu konuda oldukça başarılı denilebilir.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #5 KaptanSna011 dedi: Bana çok sağlam bir antivirüs programı lazım ancak ücretsiz olması şart. Genişletmek için tıkla... MBAM, BitDefender, Avast. Ücretli olarak size önerim ESET.
KaptanSna011 dedi: Bana çok sağlam bir antivirüs programı lazım ancak ücretsiz olması şart. Genişletmek için tıkla... MBAM, BitDefender, Avast. Ücretli olarak size önerim ESET.