@ÖzkanK ile benim de fikirlerim çoğu zaman uyuşmuyor ama bu adam gelip yolsuzluğu savunacak biri de değil. Böyle yaparak ortalığı karıştırmaya çalışıyor gibi gözüküyorsunuz.
Soruları çalanları neden savunayım saf mısınız siz?
Ben denemelerde 3-5 soru aynı çıkması ile soru çalınmaz düşüncesindeyim halen. Sorular çalındı ise kanıtlansın ispat edilsin tutan engelleyen yok. Sınav soruları son hafta hazırlanırken kaç ay önce nasıl çalınıp yayınlanacak soru. Soru çalan varsa ÖSYM'dir ancak. Kendi hazırlamak yerine sorubankaları ve denemelerden çalmıştır.
Siyaseten artı puan almak için şeker verildi resmen bana göre sınav iptal edilerek. Çünkü iptal edilmese muhalefet bunu tepe tepe kullanacaktı seçime kadar. Ve KPSS'ye giren insan sayısı azımsanmayacak kadar fazla.
Soruları çalanları neden savunayım saf mısınız siz?
Ben denemede 3-5 soru aynı çıkması ile soru çalınmaz düşüncesindeyim halen. Sorular çalındı ise kanıtlansın ispat edilsin tutan engelleyen yok.
Siyaseten artı puan almak için şeker verildi resmen bana göre sınav iptal edilerek. Çünkü iptal edilmese muhalefet bunu tepe tepe kullanacaktı seçime kadar. Ve KPSS'ye giren insan sayısı azımsanmayacak kadar fazla.
@ÖzkanK ile benim de fikirlerim çoğu zaman uyuşmuyor ama bu adam gelip yolsuzluğu savunacak biri de değil. Böyle yaparak ortalığı karıştırmaya çalışıyor gibi gözüküyorsunuz.
Yeni ÖSYM başkanının yaptığı açıklamaya göre 31 Temmuz'da yapılan ve 14 Ağustos'ta yapılacak olan sınavlar iptal edildi. Yeni oturumlar eylül ayında yapılacak.
Bir kere konu hakkında yazabilsen keşke. Sadece millete saldırmak için forumlarda geziyorsun resmen.
Ben şahsi fikrimi yazar geçerim. Senin gibi millete salça olayım hakaret edeyim derdine düşmem. Benim kafama yatmayan bana mantıksız gelen bir olayı kimse savuduramaz.