2022 model MacBook Air M.2 için macOS sürüm önerisi

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Apple 256 GB SSD
Ekran kartı
Apple M2
Anakart
Apple M2
İşlemci
M2
Merhaba arkadaşlar ben MacBook'umu aldığımdan beri macOS Ventura 13.2.1 kullanıyorum çok fazla hata ile karşılaşmadığım için güncelleme yapmadım ama artık yapmak istiyorum o sürüm çıkalı bir 9 ay oldu 13 Şubat 2023 tarihinde çıktı ve Ventura'nın eski bir sürümü olduğundan dolayı güncellemek istiyorum ama 2 seçeneğim var birisi macOS Sonoma 14.1.1 diğeri ise macOS Ventura 13.6.1 sizce hangisini yüklemeliyim?

Sonoma yüklemek istiyorum ama Sonoma çıkalı daha 2 ay olmadı ve biraz hatalar olabilir Ventura ise Ventura sürümünün en son güncellemesi değil tabii en son güncellemesi macOS Ventura 13.6.2 ama benim Mac'im için en son Ventura güncellemesi sizce hangisini yükleyeyim? Sonoma yüklemek istememin sebebi çok güzel duvar kâğıtları olması bir de ben yeni çıkan M3 işlemcili MacBook Pro modellerinin duvar kâğıtlarını çok beğenmiştim ondan dolayı macOS Ventura 13.6.1 yüklemek istememin.

Sebebi ise şu an kullandığım sürümden daha optimize muhtemelen. İlk başta bahsettiğim gibi macOS Ventura 13.2.1 kullanıyorum. Neyse uzun lafın kısası sizce hangisini yüklemeliyim arkadaşlar?

Sonoma yükleyin sorun olursa Ventura'ya dönersiniz tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…