ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 1 Ocak 2023 #21 388526 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beni bir tek Hitler anlayabilir. Ayni kaderi yasiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani milyonlarca Yahudi'yi vahşice öldürdün ve şu an Ruslar kapına dayandı. Bu yüzden siyanür ile intihar etmek istiyorsun.
388526 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beni bir tek Hitler anlayabilir. Ayni kaderi yasiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani milyonlarca Yahudi'yi vahşice öldürdün ve şu an Ruslar kapına dayandı. Bu yüzden siyanür ile intihar etmek istiyorsun.
4 437205 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 1 1 Ocak 2023 #22 Emrecngz dedi: Arıza çıkarttı mı bugün? Genişletmek için tıkla... Yok iyi yayındı, yeni yıla girdiğimizde; "yaşasın artık b*k değil bor s*çıcaz" deyip duruyordu. 388526 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beni bir tek Hitler anlayabilir. Ayni kaderi yasiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sende mi üşüyorsun?
Emrecngz dedi: Arıza çıkarttı mı bugün? Genişletmek için tıkla... Yok iyi yayındı, yeni yıla girdiğimizde; "yaşasın artık b*k değil bor s*çıcaz" deyip duruyordu. 388526 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beni bir tek Hitler anlayabilir. Ayni kaderi yasiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sende mi üşüyorsun?