H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Ocak 2022 #1 Mass Effect bekliyordum. Tekrardan oynamak harika olacak. Diğer oyunlardan da oldukça güzel göz atacağım. İlk yarı için oldukça beğendim oyunları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin bekledikleriniz var mıydı?
Mass Effect bekliyordum. Tekrardan oynamak harika olacak. Diğer oyunlardan da oldukça güzel göz atacağım. İlk yarı için oldukça beğendim oyunları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin bekledikleriniz var mıydı?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 4 Ocak 2022 #2 HooDue dedi: Sizin bekledikleriniz var mıydı? Genişletmek için tıkla... Mass Effect'i bekliyordum. EA Play'e ekleniyor olması sevindirici.
HooDue dedi: Sizin bekledikleriniz var mıydı? Genişletmek için tıkla... Mass Effect'i bekliyordum. EA Play'e ekleniyor olması sevindirici.