2022 sonrası AMD GPU'ların sürücüleri

gurkang4

Megapat
Daha fazla  
Selam, daha öncesinde NVIDIA kullanan biriydim (1070, 3060 Ti). Kartlardan genel olarak memnundum. Daha sonrasında 6800XT aldım. Bu kartta sürücü açısından inanılmaz derecede sorun yaşıyordum. Her yeni güncelleme geldiğinde, öncekini DDU ile silip yeni versiyonu yüklüyordum. Beni çok rahatsız etmiyordu ama günlük kullanıcıyı çok rahatsız eder diye düşünüyorum. Bundan birkaç hafta önce RX6700 aldım. Bu kartta hiçbir sorun yaşamadım. Nispeten yeni bir kart. Acaba AMD yeni modellerinde bu sorunu çözdü mü?

Not: 5000 serisi ve 6000 serisinde bu sorunların yaşandığını biliyorum fakat RX6700 ve 6750XT gibi nispeten yeni kartlarda sürücü sorunu yaşayana rast gelmedim.

RX 5700 XT sahibi olarak, mayıs 2020'den bu yana can sıkıcı veya çözümü olmayan bir sorunla karşılaşmadım. Öncesinde oynadığım oyunların çoğunda çakılıp kapanma veya stutter denilen takıla takıla ilerleme sorunu vardı. Daha sonrasında çıkan sorunların üstesinden bir şekilde geldik. Ben AMD tarafında abartıldığı kadar sorun olmadığını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı