satılmış ağa Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 257 Makaleler 1 Yer Tomağın Kahve Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar kendime bir oynatma listesi hazırlamakla meşgulüm ve eğer sizler de, listemi zenginleştirebilmek adına, 2022 Türkçe Pop'unun en sevdiğiniz şarkılarını paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar kendime bir oynatma listesi hazırlamakla meşgulüm ve eğer sizler de, listemi zenginleştirebilmek adına, 2022 Türkçe Pop'unun en sevdiğiniz şarkılarını paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 13 Aralık 2022 #2 Alizade - Beynimi S*ktin. Alizade - Estetik Surgery Yaptım Aby.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.397 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 13 Aralık 2022 #3 Cem Belevi'nin herhangi bir şarkısı.
satılmış ağa Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 257 Makaleler 1 Yer Tomağın Kahve Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #4 Evil Belief dedi: Alizade - Beynimi S*ktin. Alizade - Estetik Surgery Yaptım Aby. Genişletmek için tıkla... Bu şarkılar Pop kategorisine mi dahil oluyor emin değilim ama yine de teşekkürler. ildewild dedi: Cem Belevi'nin herhangi bir şarkısı. Genişletmek için tıkla... Güzel öneriniz için teşekkürler.
Evil Belief dedi: Alizade - Beynimi S*ktin. Alizade - Estetik Surgery Yaptım Aby. Genişletmek için tıkla... Bu şarkılar Pop kategorisine mi dahil oluyor emin değilim ama yine de teşekkürler. ildewild dedi: Cem Belevi'nin herhangi bir şarkısı. Genişletmek için tıkla... Güzel öneriniz için teşekkürler.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Aralık 2022 #5 Tüm şarkıları tek tek atmayayım dedim. Son eklenenlerin çoğu 2022'de çıkmış şarkılar, isterseniz bakabilirsiniz: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tüm şarkıları tek tek atmayayım dedim. Son eklenenlerin çoğu 2022'de çıkmış şarkılar, isterseniz bakabilirsiniz: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et