Sen kazanacağın bölüme 3.senende belki bakabilirsin. Ben zaten halihazırda prestijli bir üniversitede okuyorum benim zevkine sınava girmem sana niye bu kadar battı anlamadım.
2021'de sınava düzgün hazırlanmamıştım dolayısıyla sınav kolay da olsa sıralamam kötü gelecekti ve mezuna kalacaktım. Aslında gayet basit bir mantık ama ısrarla anlamama gayretindesin.
Evet ilk 10-15 soru kolaydı. Herkesten kastım 4 işlemden başka bir şey bilmeyenler. Sonlara doğru zor derecede 2-3 soru olsa fena olmazmış. Eleyicilik açısından.
O zaman konuşmayacaksın. Okuduğun şartlar umrumda değil diyorsun ama o şartlar nedeniyle mezuna kalmış olabilir.
Prestijli ünilere gidip de bir sap olamayanlar var. Siz onlardan olmamaya bakın. Milletin sınavda ne yapacağına değil.
Sanırım genel kesim Türkçe'de zorlanmış ben ağırlıklı olarak sadece Sosyalde zorlandım onun dışında ayarında olmuştu, Matematik çok yapıldı herkes tarafından TYT tarafında muhtemel bir yığılma olacak Türkçe belirleyici olacaktır. Yarın ki AYT hakkında bir şey diyemeyiz ama ben şahsen 2019 AYT gibi bir AYT göreceğimizi düşünüyorum.