Çoğu sitede 2022 yazmasına rağmen taban puan ve sıralamaları 2021'e kadar var. Belli oldu mu? Olmadıysa ne zaman belli olur?
Taban puanları açıklandı ama sıralamalar açıklanmadı henüz.Çoğu sitede 2022 yazmasına rağmen taban puan ve sıralamaları 2021'e kadar var. Belli oldu mu? Olmadıysa ne zaman belli olur?
380 puan ortalama kaç sıralama yapıyor fikriniz var mı?Taban puanları açıklandı ama sıralamalar açıklanmadı henüz.
Maalesef, biliyorsunuz bu sene baya değişti o puan sıralama ilişkisi. Kendi puanımın civarlarını bile anca kavrayabildim.380 puan ortalama kaç sıralama yapıyor fikriniz var mı?
Sıralamalar ne zaman açıklanır bilginiz var mı?Maalesef, biliyorsunuz bu sene baya değişti o puan sıralama ilişkisi. Kendi puanımın civarlarını bile anca kavrayabildim.
Benim zamanımda genellikle sonbahar sonu gibi açıklanıyordu Yökatlas'ta.Sıralamalar ne zaman açıklanır bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.