B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 31 Aralık 2021 #81 Park Müdürü Benson dedi: @B 52 Stratofortress aslında forumdayken bile çalışıyorum Cevaplanmamış eğitim konularını cevaplıyorum. Genişletmek için tıkla... Bugünü saymazsak genelde ben de öyleyim, çoğu zaman Sosyal'e göz atarken bir yandan da çizim yaparım.
Park Müdürü Benson dedi: @B 52 Stratofortress aslında forumdayken bile çalışıyorum Cevaplanmamış eğitim konularını cevaplıyorum. Genişletmek için tıkla... Bugünü saymazsak genelde ben de öyleyim, çoğu zaman Sosyal'e göz atarken bir yandan da çizim yaparım.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 31 Aralık 2021 #82 Lord Raiden dedi: Çoğunun kimlikteki doğum tarihi 1 Ocak. Genişletmek için tıkla... Bütün sırrı bozdun.
Lord Raiden dedi: Çoğunun kimlikteki doğum tarihi 1 Ocak. Genişletmek için tıkla... Bütün sırrı bozdun.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 31 Aralık 2021 #83 Park Müdürü Benson dedi: @B 52 Stratofortress aslında forumdayken bile çalışıyorum Cevaplanmamış eğitim konularını cevaplıyorum. @gamecover sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı duruma düşmüşüz. Sadece özledikçe ulaşmaya çalışıyorum. Yaptığınız hatayı ben de yaptım, terk eden de ben oldum. Ama hâlâ her şarkıda o var. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2021
Park Müdürü Benson dedi: @B 52 Stratofortress aslında forumdayken bile çalışıyorum Cevaplanmamış eğitim konularını cevaplıyorum. @gamecover sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı duruma düşmüşüz. Sadece özledikçe ulaşmaya çalışıyorum. Yaptığınız hatayı ben de yaptım, terk eden de ben oldum. Ama hâlâ her şarkıda o var.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 31 Aralık 2021 #84 Lord Raiden dedi: Çoğunun kimlikteki doğum tarihi 1 Ocak. Genişletmek için tıkla... Hala anlamadım hocam.
Lord Raiden dedi: Çoğunun kimlikteki doğum tarihi 1 Ocak. Genişletmek için tıkla... Hala anlamadım hocam.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 31 Aralık 2021 #85 gamecover dedi: Hocam aynı duruma düşmüşüz. Sadece özledikçe ulaşmaya çalışıyorum. Yaptığınız hatayı ben de yaptım, terk eden de ben oldum. Ama hâlâ her şarkıda o var. Genişletmek için tıkla... Hiç kimse şahsınızdan önemli değil, asla birisine bu kadar anlam yüklemeyin.
gamecover dedi: Hocam aynı duruma düşmüşüz. Sadece özledikçe ulaşmaya çalışıyorum. Yaptığınız hatayı ben de yaptım, terk eden de ben oldum. Ama hâlâ her şarkıda o var. Genişletmek için tıkla... Hiç kimse şahsınızdan önemli değil, asla birisine bu kadar anlam yüklemeyin.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 31 Aralık 2021 #86 Yeni laptopumu aldım ve aşırı mutluyum Şu an War Thunder indiriyorum. Girmek isteyen olursa gireriz. Hepinize mutlu yıllar dilerim.
Yeni laptopumu aldım ve aşırı mutluyum Şu an War Thunder indiriyorum. Girmek isteyen olursa gireriz. Hepinize mutlu yıllar dilerim.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #87 joshamwerk dedi: Yeni laptopumu aldım ve aşırı mutluyum Şu an War Thunder indiriyorum. Girmek isteyen olursa gireriz. Hepinize mutlu yıllar dilerim. Genişletmek için tıkla... Ne aldınız hocam? Hayırlı olsun.
joshamwerk dedi: Yeni laptopumu aldım ve aşırı mutluyum Şu an War Thunder indiriyorum. Girmek isteyen olursa gireriz. Hepinize mutlu yıllar dilerim. Genişletmek için tıkla... Ne aldınız hocam? Hayırlı olsun.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.806 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #88 Sırada 2023.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #89 @gamecover, gene de kendisini kötü bilmeyeceğim. Yapacak bir şey yok, umarım hayatının geri kalanında başarılı olur. Benim uğraşmam gereken farklı işlerim var, beni bekleyen işler var. O yüzden artık aşk vs. olaylarına pek girmeyi düşünmüyorum.
@gamecover, gene de kendisini kötü bilmeyeceğim. Yapacak bir şey yok, umarım hayatının geri kalanında başarılı olur. Benim uğraşmam gereken farklı işlerim var, beni bekleyen işler var. O yüzden artık aşk vs. olaylarına pek girmeyi düşünmüyorum.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.036 Makaleler 6 Çözümler 54 31 Aralık 2021 #90 2022 bizi şöyle bekliyor gibi duruyor. Yarışmacılara başarılar dilerim.