2022 yılında GTX1650 alınır mı?

• Konuyu başlatan Egens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 7.536
Piyasadan haberin yok sanırım. Dolar 8 TL değil. :)
Piyasanin benden haberi var aslanım, bizden iyi mi bileceksin piyasayı? Dolar 8 olsa zaten senin kartın teneke olurdu ;). Dua et 18 de seninki de nimetten sayılıyor. Ulan azıcık akıl da mı yok, 2000-3000 arasına bir ton 1650-570-480-1650S ve türevi kartlar var ve bunlar senin ekran kartını ezip geçiyorlar. Piyasa uçuk ancak sıfır ve laptopta uçuk. İkinci el piyasası bırak çıkmayı düştükçe düşüyor. 1500'e satarsan haber et🤣

Piyasanin benden haberi var aslanım, bizden iyi mi bileceksin piyasayı? Dolar 8 olsa zaten senin kartın teneke olurdu ;). Dua et 18 de seninki de nimetten sayılıyor. Ulan azıcık akıl da mı yok, 2000-3000 arasına bir ton 1650-570-480-1650S ve türevi kartlar var ve bunlar senin ekran kartını ezip geçiyorlar. Piyasa uçuk ancak sıfır ve laptopta uçuk. İkinci el piyasası bırak çıkmayı düştükçe düşüyor. 1500'e satarsan haber et🤣
1650 modelleri 3500 civarında geziniyor. Sen neyden bahsediyorsun?. Kaç yıllık garantisiz kartlar o fiyatta. 2300 TL'ye sattım yarın bu da size bilgilendirme olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650 ölü bir kart değil, sadece AAA oyunları ultra veya yüksekte 60+ FPS oynatan bir kart değil. Orta ayarda veya dusukte oynatan kart o da dediğim gibi anca AAA oyun olacak ki bu kadar zorlansın. Yani alınır. Ama biraz daha uğraşıp GTX 1660 falan alsanız çok daha iyi olur, ya da sıfır rx 6400. Tabii siz bilirsiniz. Sorunsuz ise alınmaması için bir sebep yok.
bende var 1650 4 gb 2020'den sonra çıkan oyunlarda 30-40 fps arası alıyorum daha denemediğim oyunlar var bide bu değerler ultra değeri yükseğe çekip daha iyi fps alabilirim ama zaten kasmıyor niye ultra olmasın ki

bende var 1650 4 gb 2020'den sonra çıkan oyunlarda 30-40 fps arası alıyorum daha denemediğim oyunlar var bide bu değerler ultra değeri yükseğe çekip daha iyi fps alabilirim ama zaten kasmıyor niye ultra olmasın ki
ben bahsettiğim mevzuyu 2022'de yazmışım. Şimdi tabii daha da ileri düzey oyunlar çıktı. O bahsettiğim zaman dönemi içinde iş görür bir karttı ki senin de bahsettiğin gibi şimdi bile hala iş görüyor haklısın. Ama artık eskidi. Alınacaksa en aşağı 3060 düşünülmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı