2022 yılında PS3 alınır mı?

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba halihazırda AAA oyunları oynatabilecek bir sistemim var ama özel oyunları için PS3 almayı düşünüyorum. Sizce değer mi?
Sizce hangi kasasını almalıyım?
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PS3 oyunları sorunsuz bir şekilde RPCS3'den oynanıyor artık. Gerek var mı bilemedim. Bir tek Last of Us çok üst düzey PC gerektiriyor, o da zaten PC'ye geliyor.

En az PS4 almalısın eğer uzun vadeli düşünürsen PS5.

Hocam PS3 oyunları sorunsuz bir şekilde RPCS3'den oynanıyor artık. Gerek var mı bilemedim. Bir tek Last of Us çok üst düzey PC gerektiriyor, o da zaten PC'ye geliyor.
Ama masaüstünü istediğin zaman istediğin yere götüremiyorsun.

PS3 fiyatına göre değmeyecek bir cihaz zamanında 700 lira civarlarındayken ben bile düşündüm almayı ama bir süre sonra çok pişman olacağını söyleyeyim.

Sana şöyle diyeyim oyunları hoşuna gidiyorsa al ama PS3 de Online oyun oynayamazsın çok fazla karar senin.

Hocam PS3 oyunları sorunsuz bir şekilde RPCS3'ten oynanıyor artık. Gerek var mı bilemedim. Bir tek Last of Us çok üst düzey PC gerektiriyor, o da zaten PC'ye geliyor.

Tahmini ne zaman gelir hocam ve GTX 1650 ekran kartı yeter mi?

Tahmini ne zaman gelir hocam ve GTX 1650 ekran kartı yeter mi?

Burada çok yakında yazıyor, Miles Morales çıkışını yaptı. Sıra Last of Us'da. PS3'de 30 FPS oynayacaksınız, PC'ye çıkınca da minimum bu FPS'de daha iyi grafiklerle oynayacaksınız.

Emülatör için soruyorsanız, benzer sistemle Demon's Souls 60 FPS oynuyordum. GoW falan da oynayabilirsiniz.

Bende Online oyun için düşünmüyorum zaten sadece arada bir girip god if war veya pes gibi oyunlar oynamak için isityorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…