Merhaba halihazırda AAA oyunları oynatabilecek bir sistemim var ama özel oyunları için PS3 almayı düşünüyorum. Sizce değer mi?
Sizce hangi kasasını almalıyım?
İyi sosyaller.
Hocam PS3 oyunları sorunsuz bir şekilde RPCS3'den oynanıyor artık. Gerek var mı bilemedim. Bir tek Last of Us çok üst düzey PC gerektiriyor, o da zaten PC'ye geliyor.
Hocam PS3 oyunları sorunsuz bir şekilde RPCS3'den oynanıyor artık. Gerek var mı bilemedim. Bir tek Last of Us çok üst düzey PC gerektiriyor, o da zaten PC'ye geliyor.
PS3 fiyatına göre değmeyecek bir cihaz zamanında 700 lira civarlarındayken ben bile düşündüm almayı ama bir süre sonra çok pişman olacağını söyleyeyim.
Hocam PS3 oyunları sorunsuz bir şekilde RPCS3'ten oynanıyor artık. Gerek var mı bilemedim. Bir tek Last of Us çok üst düzey PC gerektiriyor, o da zaten PC'ye geliyor.
Burada çok yakında yazıyor, Miles Morales çıkışını yaptı. Sıra Last of Us'da. PS3'de 30 FPS oynayacaksınız, PC'ye çıkınca da minimum bu FPS'de daha iyi grafiklerle oynayacaksınız.
Emülatör için soruyorsanız, benzer sistemle Demon's Souls 60 FPS oynuyordum. GoW falan da oynayabilirsiniz.
PS4 almanızı şiddetle tavsiye ederim hem ps3 deki özel oyunları hem ps4 de ve ps5 e çıkış yapmış bazı özel oyunları oynayabilirsiniz 6-7 bin civarına da bulabilirsiniz