2022 yılında Vista kullanılır mı?

Windows Vista'da ekran kartı ile yapılması gereken işlemleri, işlemcinin ekran kartı ile yapıyor performans açısından Vista çok daha kötü. Eğer sisteminiz çok kötü ise bence Linux kullanmalısınız.
 
Diğer Windows sürümleri kasıyor. Vista kursam mı diye düşünüyorum.
Vista daha çok kasar. Hangi yıl olursa olsun kullanılmaz. 8.1 deneyin ya da Linux Mint kullanın.
 
O sisteme para yatırma bence zamanında bende kullandım. Aşırı çöp işlemcisi var. İntenette surf için bile yetersiz. En fazla YouTube'da 480p videolar açabiliyor ben 700-800 TL'ye Core 2 Duo sistem topladım en azından işimi görüyor. Sende öyle yap bence.
 
8.1 Kurun kafanız rahat etsin. Hatta SSD'yi taktığınızda Windows 10 Home bile bence kurulur.
Edit: İşlemcinizi şimdi gördüm. 10 Home kurulur tavsiyemi geri alıyorum. Max 8.1 kurulur.
 
Vista kendi çıktığı zamanda bile çok kötü bir işletim sistemiydi? 7 tavsiye ederim. XP dahi daha iyi olabilir Vista'dan.

Öncelikle Windows Vista'yı ben bayağı kullandım 2 3 sene bayağı da güzeldi AP2 ulimate kullandım extended kernel yani modern programları açma yaması ile gayet güzeldi.

Xp kullanacaksın x64 desteği yok. Vista da tutulmadı ve güvenlik açığı var. Windows 7 der susarım.
Windows Vistanin güvenlik açıkları kapatıldığı sp2 ile sp2 kullanıyorum 2 3 sene kullandım şuan windows 11 deyim ve halen daha acaba Vista da kalsamiydim diyom extended kernel kullandım tabi bence gayet güzel extended kernel siz kullanamazsın program desteği yok o zaman
 

Yeni konular

Geri
Yukarı