2022 yılında Windows 7 kullanılır mı?

İlk konu benden olsun yerimi alayım dedim. 2022 yılında Steam desteği kesilir mi süreç nasıl işler?

Kernel falan çıkar kullanılır ama Steam için ne olur maalesef bilemiyorum. Bende eski oyunları oynamak için kuracağım tekrar ondan sonra bende belki tekrar Windows 8.1 veya 10 geçerim.

Son düzenleme:
Windows 7 hızlı ama ışık ayarları yok o yüzden gözü bozuyor. Wifi adaptör desteği de yok gibi bir şey.

Ben XP kulladım geçen sene, zoom'a girmek için. Windows 7 bana göre hala taze ve kullanılabilir.

Son düzenleme:
Destek devam etse 11 yerine 7'ye geçerdim.

O kadar da değil hocam ya, tamam bende seviyordum Windows 7'yi ama Windows 10, Windows 11 arayüzünü görünce unuttum bile. Her şey zamanın da güzeldir.
Ben olsam 7 değil de 8.1 kullanırdım. Yıl olmuş 2022 hala Windows 7 kullanılmaz (bence)

Destek bitmedi mi zaten? Ben kötü PC'm ile Win 8.1 kullanıyorum gayet hızlı, hem HDD için de iyi bir tercih.

O kadar da değil hocam ya, tamam bende seviyordum Windows 7'yi ama Windows 10, Windows 11 arayüzünü görünce unuttum bile. Her şey zamanın da güzeldir.
Modernlik macOS tarzı olsa tamamım ama aero + metro bir arayüz çok sırıtıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…