2022 YKS sınav soruları yayınlandı

Beyler ben bir ara hocaya hocam 1 saat geçti değil mi dedim garip baktı sonra yanıma geldi evet dedi iptal falan olmaz değil mi ciddi soruyorum.

Beyler ben bir ara hocaya hocam 1 saat geçti değil mi dedim garip baktı sonra yanıma geldi evet dedi iptal falan olmaz değil mi ciddi soruyorum.
Yok yok olmaz.

Sınav başlamadan benle sohbet ediyordu saçlarının hakkını veriyormusun vs. Ben de vermeye çalışıyoruz dedim.

Sınava 2 sene sonra gireceğim ve sosyal kısmı aşırı basit geldi, full okuduğunu anlama. Matemetik de biraz basit gibi geldi. Fen kısmı biraz zor bence.

Sınava 2 sene sonra gireceğim ve sosyal kısmı aşırı basit geldi, Full okuduğunu anlama. Matemetik de biraz basit gibi geldi. Fen kısmı biraz zor bence.

Doğru, sosyal aşırı basitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fen soruları bile cümlede anlama dayalı. Türkçe soruları çok uzundu. Ama barajların kalkması yüzünden böyle sorulduğunu düşünüyorum. Kitap okumanın önemi bir kez daha karşımıza çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…