2022 YKS'de sıralama tahmini

armoredtrain

Centipat
Yer
Ankara
Sayısal öğrencisiyim. Dün cevaplarımı kontrol ettim, sınavda işaretlerken emin olduğum fakat şu anda hatırlamadığım 5-6 soru var. Hepsinin doğru olduğunu düşünüyorum. Öyle olunca TYT 101.25 net, AYT ise 73,25 net geliyor. Sizce kaçıncı olurum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben şimdi hesap yaptığımda 3 senede de ortalama olarak benzer sonuçlar çıkıyor o zaman yine bu civarlarda mı sıralama gelir acaba :D

Dosya Ekleri

• tyt.png
    tyt.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 784
Sayısal öğrencisiyim. Dün cevaplarımı kontrol ettim, sınavda işaretlerken emin olduğum fakat şu anda hatırlamadığım 5-6 soru var. Hepsinin doğru olduğunu düşünüyorum. Öyle olunca TYT 101.25 net, AYT ise 73,25 net geliyor. Sizce kaçıncı olurum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam obpniz kaçtı?
Günde kaç saat çalıştınız?
Ne zaman çalışmaya başladınız?

Hocam obpniz kaçtı?
Günde kaç saat çalıştınız?
Ne zaman çalışmaya başladınız?
OBP 100, hiçbir zaman bir günüm diğerini tutmadı, çok yorulduğum günler hiç çalışmadığım da oldu, günde 6-7 saat çalıştığım da oldu. Ama genel olarak en az 4 saat diyebilirim. Geçen sene ağustostan beri çalışıyordum.

OBP 100, hiçbir zaman bir günüm diğerini tutmadı, çok yorulduğum günler hiç çalışmadığım da oldu, günde 6-7 saat çalıştığım da oldu. Ama genel olarak en az 4 saat diyebilirim. Geçen sene ağustostan beri çalışıyordum.

Hocam OBP 100 nasıl? Özel okulsa çok sıkı çalışma ve çok iyi bir para size istediğiniz dereceyi verecek önden diyelim.

Gün içi kaç saat olmalı çalışma.

Ayırca konu anlatım videolarına ne kadar vakit ayırdınız ve izlerken not aldınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı