izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 28 Haziran 2022 #11 DerratiX dedi: 4000-4300 civarına RX6600'ler var. Onları tercih edin. Çok daha iyi ve güncel bir kart. Genişletmek için tıkla... Nerede var usta?
DerratiX dedi: 4000-4300 civarına RX6600'ler var. Onları tercih edin. Çok daha iyi ve güncel bir kart. Genişletmek için tıkla... Nerede var usta?
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #12 izmirkartali dedi: Nerede var usta? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Link atmak yasak mı bilmiyorum ama atayım.
izmirkartali dedi: Nerede var usta? Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Link atmak yasak mı bilmiyorum ama atayım.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 28 Haziran 2022 #13 DerratiX dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Link atmak yasak mı bilmiyorum ama atayım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çok iyi fiyat. Bütçesi uyanlar test ederek kaçırmasın.
DerratiX dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Link atmak yasak mı bilmiyorum ama atayım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Çok iyi fiyat. Bütçesi uyanlar test ederek kaçırmasın.