2022'de Elder Scrolls Online oynanır mı?

lemannna

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Elder Scrolls serisini çok seviyorum. Nokia N-Gage'e çıkan oyunları dışında tüm seriyi oynadım diyebiliriz. Daha önce Elder Scrolls Online da oynadım fakat sıkılıp bırakmıştım. Şimdi tekrar canım çekti ve yeniden oynasam mı diye düşünüyorum ama oynama sebebim tamamen oyunun geçtiği evrenden dolayı. Boş boş dolaşmak çok hoşuma gidiyor benim, neden bilmiyorum ama Witcher 1 veya Morrowind gibi eski oyunlarda etrafta dolaşmayı seviyorum. Combat sisteminin çok iyi olmadığını biliyorum ama sanırım MMO oyunlarında genel durum böyle. MMO oyunlarının oynanışları hakkında hiç bilgim yok diyebilirim. Daha öncede hiçbirini oynamadım bunu saymazsak. Sizce abonelik alıp oynama değer mi şuan, dediğim gibi olabildiğince az oyuncu ile etkileşime geçmek veya hiç uğraşmamak istiyorum. Eğer offline bir şekilde oynama seçeneği varsa belirtirseniz sevinirim. sadece görevleri yapıp ilerlemek istiyorum, karakter kasmak vs. umrumda değil. Çok iyi bir hikayede beklemiyorum ama fazla oynamamıştım dediğim gibi belki de fena değildir görevleri. Sizce bu saydıklarım için oyunu şuan oynama değer mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı