2022'de Gordon Freeman hayranları var mı?

baran_glados

Hectopat
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar bugün Half-Life fanlarını bulmayı çalışıyorum. Hâlâ Gordon Freeman fanları var mı?

Dogrudur Gordon Freeman ya da herhangi bir oyun karakterini ilah gibi bir yerlere koyup laf ettirmemek bence de sacma. Half Live oyun aleminde efsanelerden biri oldugu icin karakterlerin sevenleri cok, ama bunu dayatmak bana cok absürt geliyor

Diyaloğu, yüzü olmayan karakterin hayranı olan var mıdır ki? Şu balon seriyi şişirdikçe şişirdiler artık konuşmayan karakterin hayranı olmaya başladılar sanırım.

Half-Life serisi çoğu oyuncunun ilk oyun anılarından olduğu için içindeki karakterlerle daha güçlü bağa sahip oluyoruz. Bunlardan biri de benim, kuzenlerimle oynadığımız zamanlar hala daha aklımda. Fakat Gordon hakkında bilgiye sahip olsak da hem konuşmadığı için hem de karakteristik özelliklerinden mahrum bırakılmış olmamızdan dolayı CJ, Geralt, Niko Bellic, Leon Kennedy, Ezio gibi karakterler kadar sevemedim.

Ancak Half-Life serisi getirdiği yeniliklerle, oynanışı, hikayesi ve diğer etkenlerle ayrı bir yere sahip, orası ayrı elbette.

Ben Half-Life'ı çok severim herhalde eskiden çok oynadığımdan atmosferi çok hoş oynadıkça eski günlere giderim ama fanı değilim sadece seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…