2022'de Gordon Freeman hayranları var mı?

O karakterleri ben de çok severim demek ki hepimiz küçüklüğümüzde benzer oyunları oynamışız

Diyaloğu, yüzü olmayan karakterin hayranı olan var mıdır ki? Şu balon seriyi şişirdikçe şişirdiler artık konuşmayan karakterin hayranı olmaya başladılar sanırım.

Gordon Freeman sevdigimiz icin cok özür diliyoruz topluca, görmedigimiz karakterleri de sevebiliyor oyuncular bazen iste yapacak bir sey yok.
Oluyor öyle seyler

Gordon Freeman sevdigimiz icin cok özür diliyoruz topluca, görmedigimiz karakterleri de sevebiliyor oyuncular bazen iste yapacak bir sey yok.
Oluyor öyle seyler
Görmediğin bi karakteri sevebilirsin ama hiç konuşmayan ve görmediğin karakteri neye göre sevebiliyorsunuz ki? Ellerine bakarak mı sevdiniz?

Görmediğin bi karakteri sevebilirsin ama hiç konuşmayan ve görmediğin karakteri neye göre sevebiliyorsunuz ki? Ellerine bakarak mı sevdiniz?
Bir oyun karakterini sevince size neden sevdigimizi aciklamak zorunda oldugumuzu saniyorsunuz yanlis anlamiyorsam bu ne haddinize düser ne de hakkiniz var. Cok merak ediyorsaniz ben Gordon'in sol elinin serce parmagini sevdim özellikle sarjör degistirince cok tatli duruyor
Öyle bir soru soruyorsunuz ki böyle cevaplamak zorunda kaliyor insan. Daha fazlasi icin "Böyle basa böyle tarak"

Görmediğin bir karakteri sevebilirsin ama hiç konuşmayan ve görmediğin karakteri neye göre sevebiliyorsunuz ki? Ellerine bakarak mı sevdiniz?

İnsanların sevip sevdiğine karşışma gibi bir hakkımız yok ister istediğini sever bu sizi ilgilendirmez ayrıca mesela ben sevmiyorum nedeni yok sevmiyorum hoşuma gitmiyor abartacak olan cidden bu konuyla ilgilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…