S seewithemo Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #11 RX 570'e niyetlendim mining versiyonunda oyun performansı fazla düşer mi acaba yoksa 2-3 FPS falan mı düşer?
RX 570'e niyetlendim mining versiyonunda oyun performansı fazla düşer mi acaba yoksa 2-3 FPS falan mı düşer?
vichoskop Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 60 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cortex A9 Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #12 seewithemo dedi: RX 570'e niyetlendim mining versiyonunda oyun performansı fazla düşer mi acaba yoksa 2-3 FPS falan mı düşer? Genişletmek için tıkla... Aynı kalır muhtemelen. Sana bir tane karşılaştırılmış bilgileri göstereceğim. Bunlar ortalama bilgilerdir: Bunlara göre karar verirsin.
seewithemo dedi: RX 570'e niyetlendim mining versiyonunda oyun performansı fazla düşer mi acaba yoksa 2-3 FPS falan mı düşer? Genişletmek için tıkla... Aynı kalır muhtemelen. Sana bir tane karşılaştırılmış bilgileri göstereceğim. Bunlar ortalama bilgilerdir: Bunlara göre karar verirsin.