2022'de iPhone X tatmin eder mi?

Fear77

Hectopat
Selam dostlar. Geçen gün amcan Hollanda'dan geldi. Sohbet sırasında kendi kullandığı iPhone X'i bana verebileceğini söyledi. Döneceği zaman verecek. Ben şu anda iPhone 7 32 GB kullanmaktayım. Şimdi gelelim sorumuza. Ben bu teklifi kabul edip alsam bu telefon beni yarı yolda bırakır mı? Kendisi telefonu çok temiz kullanmış ve sanırsam geçen yıl almış. Hiçbir tamir görmemiş ve cihaz 64 GB. Şu ana kadar 1 yıldır iPhone 7 kullanıyorum. Çok fazla fotoğraf çektiğim için depolama alanı yetmiyor. Kamerası Android cihazlara göre tatmin etse de portre modu filan olmaması biraz can sıkıyor. Sizce günümüzde bu telefon bu şartlarda iyi gider mi? Teklifini kabul etmeli miyim?

Not: Telefonu hediye olarak vermek istiyor. Kendisinde ikinci olarak iPhone 8 var.

Ben kullanıyorum sistemsel özellikleri vs. olsun gayet iyi bir telefon. Tek sıkıntısı Face ID kronik olarak bozulabiliyor. Benimki bozuk.

Şuan iPhone 11 kullanıyorum. Önceki telefonum hala duruyor iPhone 8 64 gb. Hala hızlı çalışıyor. iPhone X'te de aynı işlemci olduğuna göre iyi olur. iOS 16'yı da alırsınız. Ama iOS 17 biraz muamma.

IOS 17 ile son güncellemesini alır diye düşünüyorum. Tek sorunu Face ID'si kronik sorunlu. Sizde sorun olacağı anlamına gelmez ama. Yarı yolda da bırakmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı