S simpilot Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #21 Hikaru Goatnamura dedi: iPhone XS 2022'de alınır mı? Yani F/P konusunda ve bir sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... 3 yıldır XS Max kullanıyorumtaş gibi hiçbir sorunu yok. Size sorun yapabilecek tek kısmı 64 GB kapasitesi.
Hikaru Goatnamura dedi: iPhone XS 2022'de alınır mı? Yani F/P konusunda ve bir sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... 3 yıldır XS Max kullanıyorumtaş gibi hiçbir sorunu yok. Size sorun yapabilecek tek kısmı 64 GB kapasitesi.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 14 Eylül 2022 #22 Hikaru Goatnamura dedi: %100 pil sağlığı ve Apple uluslararası garantisi varmış hocam. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Yurt dışı ürün yüksek ihtimalle. Kayıt olayını düşünmeni tavsiye ederim. Bir anda kayıt uzatmayı kaldırabilirler. Fakat eski usul pasaport kaydı varsa problem olmaz.
Hikaru Goatnamura dedi: %100 pil sağlığı ve Apple uluslararası garantisi varmış hocam. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Yurt dışı ürün yüksek ihtimalle. Kayıt olayını düşünmeni tavsiye ederim. Bir anda kayıt uzatmayı kaldırabilirler. Fakat eski usul pasaport kaydı varsa problem olmaz.
Ahmet E. Kilopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 752 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #23 Hikaru Goatnamura dedi: Onu sonra sorarım hocam,peki bu cihaz 2022de kaç yıl götürür? güncelleme desteği vs. Genişletmek için tıkla... Yurtdışıdır. Tahminen
Hikaru Goatnamura dedi: Onu sonra sorarım hocam,peki bu cihaz 2022de kaç yıl götürür? güncelleme desteği vs. Genişletmek için tıkla... Yurtdışıdır. Tahminen
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 14 Eylül 2022 #24 4 yıl X kullandım hala taş gibi. Alınabilir ama araştırmak lazım.