2022'de para biriktirerek PC toplanabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar 2020'de İOKBS sınavını kazanıp burs hakkı kazandım aylık 350 TL civarı banka hesabıma para yatıyor 2 ayda bir de 90 TL ekstra yatıyor. Her gün 5-10 TL harçlık alıyorum (7. sınıfım) abim de lise 1'e gidiyor okul eve çok yakın olduğu için yol parası vermiyor o yüzden o da 15 TL harçlık alıyor. Ben genellikle paramı harcamıyorum kumbaraya atıyorum abim 4 5 TL atıyor parası kaldığında halihazırda yaklaşık 3 aydır biriktirdiğim 1350 TL var 5 euro bozuk euro ve 1 bozuk Kanada'da doları var bunlar dövizcide çok az bir miktara bozuluyormuş . Doların bu civarlarda olacağını düşünüyorum onu baz alarak bilgisayarı ne zaman toplarım?

Fikirleriniz çok önemli lütfen cevap verin

O zamana kadar ne olur bilinmez. Ama siz paranızı biriktirin. Sonunda buraya gelip şu kadar bütçem var deyip konu açabilirsiniz. O zamana kadar bir şey olmazsa toplarsınız ama bir şey olursa siz kendiniz harcarsınız.

Biriktirmekten başka elimde bir şey gelmez zaten biriktirmeye devam abi .

Kanka amacın gerçek bir oyuncu Setup'u kurmak ise maalesef aylık 300-400 TL biriktirerek PC toplaman çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…