K KhionerBelle Zeptopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 2022 de PS Vita almak istiyorum ama emin de değilim. Bir bilen varsa alıp almayacağım konusuda bilgi verirse çok mutlu olurum.
2022 de PS Vita almak istiyorum ama emin de değilim. Bir bilen varsa alıp almayacağım konusuda bilgi verirse çok mutlu olurum.
L latenightthoughts Femtopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #2 İmkanınız varsa birkaç gün deneyebilirsiniz, belki geçici bir hevestir.
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 16 Ocak 2022 #3 latenightthoughts dedi: İmkanınız varsa birkaç gün deneyebilirsiniz, belki geçici bir hevestir. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum, pişman olabilme ihtimaliniz yüksek.
latenightthoughts dedi: İmkanınız varsa birkaç gün deneyebilirsiniz, belki geçici bir hevestir. Genişletmek için tıkla... Evet katılıyorum, pişman olabilme ihtimaliniz yüksek.
ValderZ Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #4 KhionerBelle dedi: 2022 de PS Vita almak istiyorum ama emin de değilim. Bir bilen varsa alıp almayacağım konusuda bilgi verirse çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Fiyat? Ucuz değildir muhtemelen. PS 3 ya da PS 4 bakabilirsin.
KhionerBelle dedi: 2022 de PS Vita almak istiyorum ama emin de değilim. Bir bilen varsa alıp almayacağım konusuda bilgi verirse çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Fiyat? Ucuz değildir muhtemelen. PS 3 ya da PS 4 bakabilirsin.
sanalmaganda Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 173 16 Ocak 2022 #5 Bence paranı yatırım için kullan (yatırım tavsiyesi değildir)
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 16 Ocak 2022 #6 ValderZ dedi: Fiyat? Ucuz değildir muhtemelen. PS 3 ya da PS 4 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bir öneri, eğer imkanınız varsa PS 4 bakın. sanalmaganda dedi: Bence paranı yatırım için kullan (yatırım tavsiyesi değildir) Genişletmek için tıkla... Muhteşem bir tavsiye. (YTD)
ValderZ dedi: Fiyat? Ucuz değildir muhtemelen. PS 3 ya da PS 4 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bir öneri, eğer imkanınız varsa PS 4 bakın. sanalmaganda dedi: Bence paranı yatırım için kullan (yatırım tavsiyesi değildir) Genişletmek için tıkla... Muhteşem bir tavsiye. (YTD)
K KhionerBelle Zeptopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #7 ValderZ dedi: Fiyat? Ucuz değildir muhtemelen. PS 3 ya da PS 4 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... 950 diyorlar bence de çok
ValderZ dedi: Fiyat? Ucuz değildir muhtemelen. PS 3 ya da PS 4 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... 950 diyorlar bence de çok
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 16 Ocak 2022 #8 KhionerBelle dedi: 950 diyorlar bence de çok Genişletmek için tıkla... Kendi fikrimce bu fiyata değecek bir cihaz değil.
KhionerBelle dedi: 950 diyorlar bence de çok Genişletmek için tıkla... Kendi fikrimce bu fiyata değecek bir cihaz değil.
K KhionerBelle Zeptopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #9 sanalmaganda dedi: Bence paranı yatırım için kullan (yatırım tavsiyesi değild Genişletmek için tıkla... Kaptan Jack Sparrow dedi: Kendi fikrimce bu fiyata değecek bir cihaz değil. Genişletmek için tıkla...
sanalmaganda dedi: Bence paranı yatırım için kullan (yatırım tavsiyesi değild Genişletmek için tıkla... Kaptan Jack Sparrow dedi: Kendi fikrimce bu fiyata değecek bir cihaz değil. Genişletmek için tıkla...
ScoopsAhoy Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #10 PSP düşünmez misin