2022'de PSP alınır mı?

Ps vita alıp satmıştım bir dönem. Hem emilatör kurup eski atari oyunlarını yüklemiştim hemde kendi oyunlarını oynuyordum. Şimdi series x sahibiyim ama tekrar psvita da almayı düşünüyorum. Bir yerlere gidince falan hayat kurtarır.

Hocam o telefon ile zevk alamazsınız ve ek olarak emulator oyunları doğru çalıştırmıyor.
Hocam güzel fiyat o model için sorunu yoksa alın.

Tabii ki orijinal PSP 3004 ile oynarken daha çok zevk alır. Parası varsa almasını tavsiye ederim. Eğer yoksa emülatörler tercih edilebilir demek istedim.

Bende el konsolları hakkında aynı düşüncedeyim ama bütcem pspye yetiyor

Bu yaz, bitpazarından 80 TL'ye almıştım 100TL'ye şarj aletini alıp, oynamaya başladım. Eğer imkanın varsa, pazarlara bak.

Bende var 3004 serisi GTA'nın birkaç oyununu Türkçe yamalı yükledim eğer nostalji seviyorsan çok iyi oyunlar var.

Hocam alınır sırf nes gba ve gb oyunları için kullanıyorum ben şarjı Nintendo oyunlarında 3 saate yakın gidiyor biraz daha fiyat kırın ve alın gitsin.

Hocam alınır sırf NES gba ve GB oyunları için kullanıyorum ben şarjı Nintendo oyunlarında 3 saate yakın gidiyor biraz daha fiyat kırın ve alın gitsin.

Hocam dediğiniz oyunları oynamam için ne kurmam gerekiyor PSP'ye bende ki PSP 3004 modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…