2022'de Windows 11'e geçilir mi?

Anca aradan 2-3 yıl geçtikten sonra geçilir. Bir Vista faciası yaşanıyor.

Hocam gelistirme sürümü diye ondan sordum bende geçmeyi planlıyorum dev kanala.

Geçebilirsiniz isterseniz hocam ama BlueStacks kullanıyosanız kararlı sürümde kalmanız daha iyi olacak çünkü açılmıyor.

Anca aradan 2-3 yıl geçtikten sonra geçilir. Bir Vista faciası yaşanıyor.

O kadar kötü değil.

Windows 11, diğer Windows sürümlerin aksine (7 ve 8.1 hariç) yepyeni bir işletim sistemi değildir. Windows 10'un performansının yeni bir ara yüzle birleşimidir. Dolayısıyla Windows 11'e geçtiğinizi varsayarsak çökme, işletim sisteminin açılmaması, kararsızlık yaşanma olasılığı azdır. (Insider Preview derlemeleri bunun dışındadır.). Tavsiye edilen geçiş zamanı Windows 11 sürüm 22H2 çıktığında ama beklemek istemiyorsanız şimdi de geçebilirsiniz.

Hocam 25158 güzel mi?
Evet, arama yeri ve bildirim sayısı dışında önceki buildlerle aynı. Ben 8.1 den sonraki süreçte hiç bir zaman release sürüm kullanmadım 10 ve 11 de. Bir bug düzeltiyorlar 10 tane bug oluşuyor sonra aylarca güncelleme için bekliyorsun. Insider olsa güncel takip edebiliyorsun. 11 bug ve stabillik konuda 10 dan çok daha iyi. Tabi asla 7 ve 8.1 in yerini tutmayacak orası ayrı

Teşekkürler ancak Windows Insider'in sitesinden ISO indirmeye çalışıyorum hata alıyorum.
Hocam Insider için ISO indirmeyin, UUP dump kullanarak kendi ISO’nuzu oluşturun. İstediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…