2022'de Windows 11'e geçilir mi?

Hocam ben şu an 22622.290 sürümü kullanıyorum beta kanalda developper kanalda yayınlanan yeniliklerin bazıları var.

Hocam Insider için ISO indirmeyin, UUP dump kullanarak kendi ISO'nuzu oluşturun. İstediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, tavsiyemdir.

Teşekkürler.

Bu arada bende release sürüm kullanmadım beta kanaldayim bazen dev kanala geçiyorum.

Dostum ya yazdığımı tam okumamışsın ya da kendi sisteminin sisteminin %50sini kullanan Windows 11'i sadece gündelik normal kullanarak övmüşsün. Bu kadar fanatik olmaya gerek yok. Ben Windows 11'i çalıştıramazsın gibi bir şey yazmamışım. Gündelik kullanımda veya internette gezinme amacıyla kullanamazsın gibi bir iddiam da yok. Adobe programlarında ve RAM gerektiren programlarda sıkıntı çıkardığını söylemişim. Eğer bu programların sende rahat çalıştığı gibi bir iddian varsa yazdığım şeyin aksi bir şey söyleyebilirsin. Sırf yorum yazmak için yorum yazmaya gerek yok.

Pardon da acaba şu an kaç tane bilgisayarda 16 GB RAM var da gelmişsin burada bana kuruluyorsun, ben yanlış bir şey mi söyledim. ETS 2, CS-GO gibi oyunları açabiliyorum yani fazlasına benim ihtiyacım yok. Kendi adıma konuştum ben orada, üstüne alınıyorsan yapacak hiç bir şeyim yok. Keşke geçmiş mesajlarımı okuyup aslında Windows 11 değil, Windows 7 fanı olduğumu bilseydin

Sana kurulmamla ya da fikrini belirtmene bir şey dememle bir ilgisi yok. Benim yazdığım şeye verdiğin cevap konuyla alakasız. Fazlasına ihtiyacın olmadığı Windows 11'in stabil çalıştığı anlamına gelmiyor. Sonuç olarak herkesin çalıştığı ya da kendini ilgilendiren alanla ilgili fikirleri ya da problemleri var. Kendi fikrini direk konu başlığıyla ilgili belirtirsin işin bu kısmı beni ilgilendirmiyor zaten.

Kardeşim gereksiz uzatıp tartışma ortamı yaratıyorsun, ilgilendirmiyorsa yazma o zaman beğen geç.

Kardeşim gereksiz uzatıp tartışma ortamı yaratıyorsun, ilgilendirmiyorsa yazma o zaman beğen geç.
Benim yazdığım yoruma yazdığın cevap beni ilgilendirir kardeşim. Tartışma ortamı yarattığım yok. Mesele tartışma ortamıysa zaten konuyla alakasız "4 GB RAM'le Windows 11 kullanan ben buna güldü." diyerek tartışma ortamına zemini sen hazırlıyorsun. Yorumlara cevap verirken verdiğin cevabın konuyla alaka seviyesini sorgularsın öyle cevap verirsin. Benim demek istediğim bu. İster dikkate al ister alma orası sana kalmış, iyi forumlar.

Yıl 2022 ben hala Windows 11 kurmadım. 10 ile mutluyum.

Bu zamana kadar "buna güldü" tarzında yazdığım yorumlara herkes gülüp geçerdi, ilk defa böyle bir tepki alıyorum, demek o kadar insan gerizekalıymış bir tek sen akıllıymışsın. İşine bak, hadi.

Kardeşim önce şu üslubunu bir değiştir sen. Sana karşı ters bir üslubum olmadı. Eleştirmek başka saygı sınırlarını aşmak başka. Dikkate alınırsa sevinirim. @Recep Baltaş

Kardeşim önce şu üslubunu bir değiştir sen. Sana karşı ters bir üslubum olmadı. Eleştirmek başka saygı sınırlarını aşmak başka. Dikkate alınırsa sevinirim. @Recep Baltaş
Sen etiketlemesen de görür ve dikkate alır merak etme, başıboş bir yer değil burası

Gereksiz tartışmaları ne kadar çok seviyorsunuz, gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…