2022'nin en iyi antivirüs programı nedir?

Windows Defender benim açımdan gayet yeterli bir virüs programı. Çok indirme yapılmıyorsa ve bilinçli bir kullanıcıysanız ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Evet karşılıyor fakat çok indiriyor ve donduruyor o yüzden kapattım.

@BlackMaster yormaz. Zaten gömülü olarak geliyor işletim sistemine.

Haklısınız fakat görev yöneticisinde en üstte o çıktığı ve çok bellek kullandığı için kapattım.

Hafif, efektif bir çözüm istiyorsanız ESET. Çeşitli yazılımlarda heuristic algılaması yeterli gelmeyebiliyor.

Kapsamlı ve geniş bir veritabanına bağlı çözüm istiyorsanız Kaspersky. Bazı sistemlerde ağ bağlantısında gecikmelere sebep olabiliyor.

Çevrimiçi ve çevrimdışı farketmeksizin en yüksek korumayı arıyorsanız Bitdefender. Diğer çözümlerin çevrimdışı tespit oranları %80'lere kadar düşerken Bitdefender %90 altını görmüyor hiçbir zaman çünkü yalnızca bulut motoru kullanmıyor. Dezavantaj olarak düşük sistemlerdeki yüksek bellek tüketimini gösterebiliriz elbette.

Tavsiyem Bitdefender olacak. 180 Günlük deneme sürümü de var.

Ben Panda Dome denemiştim fena değildi.Windows defendere sakın güvenme.telefondan çıkan kabı takıp o şeffaf kaba güvenip telefonu 10. kattan çarpmak gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…