2023 2. Çeyrek Speedtest Raporu Açıklandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
internet hızı

Ookla, Türkiye’nin mobil ve sabit ağlarının durumuna ilişkin 2. Çeyrek İnternet Performansı Raporu’nu yayınlandı. Sonuçlar Speedtest’ten alınan verilere dayanıyor. Türkiye’de Mobil Operatörlerin Performansı Mobil operatörler arasında hız sıralaması şu şekilde: Turkcell: 58.52 Türk Telekom: 29.22 Vodafone: 18.68 Mobilde gecikme konusunda ise Türk Telekom birinci. Türk Telekom: 39 Turkcell: 42 Vodafone: 46 Hız Tutarlılığı Ookla: “Her […]

Devamı: 2023 2. Çeyrek Speedtest Raporu Açıklandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Mobilde Turk Telekom çöp gibi çalışıyor. Turkcell'den geçince attan inip eşeğe binmiş gibiyim. Bir operatör ne kadar çalışmazsa o kadar çalışmıyor.

Ev internetinde de Turkcell ping manyağı. FPS oyunu oynamak isteyen ağlayabilir.

Mobilde Turk Telekom çöp gibi çalışıyor. Turkcell'den geçince attan inip eşeğe binmiş gibiyim. Bir operatör ne kadar çalışmazsa o kadar çalışmıyor.

Ev internetinde de Turkcell ping manyağı. FPS oyunu oynamak isteyen ağlayabilir.
Mobil tarafında TT düşünüyordum. Şu an Turkcell kullanıyorum, geçiş yapmamalı mıyım? Ne öneriyorsunuz hocam?

Mobil tarafında TT düşünüyordum. Şu an Turkcell kullanıyorum, geçiş yapmamalı mıyım? Ne öneriyorsunuz hocam?
Yapmayın. Hem para alıyorlar hem hizmet vermiyorlar. İki katı ödeseniz de Turkcell'den şaşmayın, mobil hat konusunda diğerleri eline su dökemez. Koca şehir merkezlerinde arkadaşımla konuşamıyorum, telefon çalmıyor bile. Dakikada bir "Beni duyuyor musun?" demekten bıktık. Yaklaşık 10 yıl Turkcell kullandım hiç böyle bir şey yaşamamıştım.

Yapmayın. Hem para alıyorlar hem hizmet vermiyorlar. İki katı ödeseniz de Turkcell'den şaşmayın, mobil hat konusunda diğerleri eline su dökemez. Koca şehir merkezlerinde arkadaşımla konuşamıyorum, telefon çalmıyor bile. Dakikada bir "Beni duyuyor musun?" demekten bıktık. Yaklaşık 10 yıl Turkcell kullandım hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Aynı şekilde vodafonedan da ben bıktım. Mobil operatör olarak Turkcell en iyisi.

İkisini de evde kullandım, ikisinin ev interneti hizmetini de beğenmedim.
ISS kaynaklıda olabilir sorununuz, tt altyapısı kullanan başka bir ISS kullansanız belki memnum kalabilirsiniz. Türk Net için yurt dışı çıkışları iyi diyorlar. Çoğu ISS tt altyapısı üzerinden hizmet veriyor fakat kaliteleri hiç bir zaman aynı olmuyor.

Mobilde Türk Telekom çöp gibi çalışıyor. Turkcell'den geçince attan inip eşeğe binmiş gibiyim. Bir operatör ne kadar çalışmazsa o kadar çalışmıyor.

Turkcell fiber kullanıcısıyım ping gibi bir derdim yok 300Mbps ile gayet iyi ama upload 20 ile biraz üzüyor tabii bu benim lokasyonumdaki sonuç ortalamada farklı olabilir.

Turkcell fiber kullanıcısıyım ping gibi bir derdim yok 300Mbps ile gayet iyi ama upload 20 ile biraz üzüyor tabii bu benim lokasyonumdaki sonuç ortalamada farklı olabilir.
Fiber kullanıyorum ve kablosuzda ping giriyor. İnternet hızı bazen durduk yere düşüyor, kabloluda bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı