2023-2024 Clio alınır mı?

Genelde sehir ici kullanıyorum otomatik alacağım bende Clio'nun benzinli olmasi beni korkutuyor yakit tuketimi teşekkür ederim hocam.
İstanbul'da 10 litre asagisi zor.

Ben amansız bir Ford hayranı ve aynı zamanda şoförüyüm. Her zaman söylediğim bir söz var burada da dile getireyim: Renault'a bineceğime şerefimle bisiklete binerim.
Clio'nun EuroNcap puanlarini gozden gecirmenizi tavsiye ederim

2024 model Ford Focus titanyum X aracım vardı, ufak bir kaza geçirdim.
Şu an 2023 2024 Clio düşünüyorum. Techno esprit Alpine paketini düşünüyorum. Clo hakkında fikrim yok, sizce Clio alınır mı?
Alinir fakat 2023-2024 Clio yerine o butcede Corolla tercih ederim.

Haddini aşma birader. Ben Renault'a kötü diyorum sana değil. En donanımlı ve güncel Renault'u 2010 model Mondeo ile kıyasla. Belki denk çıkar.
Adam haddini aşmamış ama sen böyle abuk bir çıkış yaparak aşmışsın. Ford hayranı olduğun yazdıklarından zaten belli ama senin hayranlığın mantıklı düşünmeni engelliyor sanırım.

Şu an 2023 2024 Clio düşünüyorum. Techno esprit Alpine paketini düşünüyorum. Clo hakkında fikrim yok, sizce Clio alınır mı?
Focustan sonra küçük gelebilir Megane öneririm, tabiiki focusa bütçe yettiği müddetce başka araba önermem.

Dediğin aracı 1 yıldır kullanıyoruz, bana göre kesinlikle kendi segmentinin en iyisi. B hatchback bir araba için konforu ve sunduğu özellikleri, malzeme kalitesi gayet iyi, yol tutuş ve viraj kabiliyeti yine segmentine göre güzel, ne kadar şık olduğunu söylemiyorum zaten.
Süspansiyonun kalitesini diğer B hatchback arabalara binince anladım, kasislerde vs aracın sönümlemesi başarılı ve rahat (yine segmentine göre). Fren pedalı ve direksiyonunun verdiği hissiyat bile aracın içindeyken güven veriyor diyebilirim. Son kasa Opel Corsa da kullandım ve direksiyonu aşırı hissiz, oyuncak gibi ve fren pedalı aşırı hafif, en ufak şekilde ayağın pedala değdiğinde bile, kafayı öne doğru sarsmadan durduramıyorsun arabayı ama Clio'da böyle bir şey söz konusu değil. Diğer 1.0 motorlara göre biraz daha fazla yakması aracın benim için tek eksisi olabilir, eğer bu eksiyi göze alıyorsan çok memnun kalacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…