2023 Cupra Leon vs 2025 1.3 Icon Megane

darkos59

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1.7 - 1-9m TL arası bütçem var bayiden 0 km 2025 benzinli 2-3 opsiyonlu Megane mı alsam yoksa 2023 Cupra Leon mu alsam cok kararsızım.
Cupra leon yıllardır istediğim bir araç ama elektrik arızalarından yalan yok çok korkuyorum. İnternette aşırı fazla şikayet var onlara olduysa bize de olacak diye bir şey yok ama araba full elektronik bir sıkıntı olsa komple tüm tesisatı elimize alır mıyız acaba diye düşünmüyor değilim. Diğer tarafta da 0 km 1.3 TCe var işte. Yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1.7 - 1-9m TL arası bütçem var bayiden 0 km 2025 benzinli 2-3 opsiyonlu Megane mı alsam yoksa 2023 Cupra Leon mu alsam cok kararsızım.
Cupra leon yıllardır istediğim bir araç ama elektrik arızalarından yalan yok çok korkuyorum. İnternette aşırı fazla şikayet var onlara olduysa bize de olacak diye bir şey yok ama araba full elektronik bir sıkıntı olsa komple tüm tesisatı elimize alır mıyız acaba diye düşünmüyor değilim. Diğer tarafta da 0 km 1.3 TCe var işte. Yorumlarınızı bekliyorum.

Megane artık Renault tarafından üretilmiyor. Üretim lisansıyla birlikte komple Karsan Otobüs Fabrikalarına devredildi kısacası Renault adına artık Karsan üretiyor. Bu nedenden dolayı montaj işçiliği çok kötü ve zamanla deformasyonlar ve trim sesleri oldukça artıyor.
Güncel olarak Skoda Octavia 1.5 eTEC veya 1.5mHEV öneririm.
Önceki nesillere bakacaksanız VAG grubunda muhakkak 1.5 benzinli olmasına dikkat edin. 1.0 motorlarda elektronik arıza çok fazlaydı ancak 1.5 tarafında elektronik arıza duymadım.
Megane yerine diğer alternatiflere bakmak daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı