2023 LGS fulledim!

Berosfa diye yeni hesap açmış kız taklidi yapıyor şimdi.

Yok o onun hesabı değil diye biliyorum ekmeklinin bir arkadaşı. En son eldritch ile özelden konuşmuşlardı sanırım olayın bir kısmını o anlattı zaten.

Yok o onun hesabı değil diye biliyorum ekmeklinin bir arkadaşı. En son eldritch ile özelden konuşmuşlardı sanırım olayı o anlattı zaten.
Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin.

Yok hocam Galatasaray çok fazla kazanıyor ben kocaelispor lisesine gideceğim.

Bence benim tavsiyeme uyun hocam yoksa fena tavana çakılırsınız.

Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin.

Adam hala LGS çok kolaydı falan diyor ya.

Olabilir bak şimdi süphelendim işte. Sağ ol haber verdiğin için.

Adamda çoklu kişilik bozukluğu var galiba biri Einstein'ın kız hali, biri Tesla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…