Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #41 Andy deufresne dedi: Hocam Galatasaray lisesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bence 4.boyut lisesi daha uygun olur hem teneffüste zaman yolculuğu yapar.
Andy deufresne dedi: Hocam Galatasaray lisesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bence 4.boyut lisesi daha uygun olur hem teneffüste zaman yolculuğu yapar.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 9 Haziran 2023 #42 Andy deufresne dedi: Hocam Galatasaray lisesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Ben fenerbahçe lisesi istiyorum hocam?
Andy deufresne dedi: Hocam Galatasaray lisesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Ben fenerbahçe lisesi istiyorum hocam?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #43 PlatonikPrens dedi: Berosfa diye yeni hesap açmış kız taklidi yapıyor şimdi. Genişletmek için tıkla... Yok o onun hesabı değil diye biliyorum ekmeklinin bir arkadaşı. En son eldritch ile özelden konuşmuşlardı sanırım olayın bir kısmını o anlattı zaten.
PlatonikPrens dedi: Berosfa diye yeni hesap açmış kız taklidi yapıyor şimdi. Genişletmek için tıkla... Yok o onun hesabı değil diye biliyorum ekmeklinin bir arkadaşı. En son eldritch ile özelden konuşmuşlardı sanırım olayın bir kısmını o anlattı zaten.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 9 Haziran 2023 #44 Andy deufresne dedi: Hocam Galatasaray lisesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Galatasaray çok fazla kazanıyor ben kocaelispor lisesine gideceğim.
Andy deufresne dedi: Hocam Galatasaray lisesi gelir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Galatasaray çok fazla kazanıyor ben kocaelispor lisesine gideceğim.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #45 Paper.C dedi: Yok o onun hesabı değil diye biliyorum ekmeklinin bir arkadaşı. En son eldritch ile özelden konuşmuşlardı sanırım olayı o anlattı zaten. Genişletmek için tıkla... Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin.
Paper.C dedi: Yok o onun hesabı değil diye biliyorum ekmeklinin bir arkadaşı. En son eldritch ile özelden konuşmuşlardı sanırım olayı o anlattı zaten. Genişletmek için tıkla... Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 9 Haziran 2023 #46 508280 dedi: Sınava ahurda mı girdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yoksa beni mi izliyorsunuz? Benim kobrayı görmediyseniz sorun yok.
508280 dedi: Sınava ahurda mı girdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam yoksa beni mi izliyorsunuz? Benim kobrayı görmediyseniz sorun yok.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #47 484169 dedi: Yok hocam Galatasaray çok fazla kazanıyor ben kocaelispor lisesine gideceğim. Genişletmek için tıkla... Bence benim tavsiyeme uyun hocam yoksa fena tavana çakılırsınız. PlatonikPrens dedi: Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam hala LGS çok kolaydı falan diyor ya.
484169 dedi: Yok hocam Galatasaray çok fazla kazanıyor ben kocaelispor lisesine gideceğim. Genişletmek için tıkla... Bence benim tavsiyeme uyun hocam yoksa fena tavana çakılırsınız. PlatonikPrens dedi: Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adam hala LGS çok kolaydı falan diyor ya.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #48 PlatonikPrens dedi: Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olabilir bak şimdi süphelendim işte. Sağ ol haber verdiğin için.
PlatonikPrens dedi: Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Olabilir bak şimdi süphelendim işte. Sağ ol haber verdiğin için.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #49 PlatonikPrens dedi: Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adamda çoklu kişilik bozukluğu var galiba biri Einstein'ın kız hali, biri Tesla.
PlatonikPrens dedi: Yalanı sürdüremeyeceğini anlayınca yeni hesap açıp sınıf arkadaşı gibi davrandı. Profilimde kanıtladım profil mesajıma bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Adamda çoklu kişilik bozukluğu var galiba biri Einstein'ın kız hali, biri Tesla.