C Cyrix1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 5 tane doğru seçim yapmama rağmen jetonum yükselmedi ve seçimlerimi de görüntüleyemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2023
tndf Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 262 13 Mayıs 2023 #2 nasıl yani? screenshot atabilir misiniz fazla detay vermemişsiniz.
C Cyrix1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #3 tndf dedi: nasıl yani? screenshot atabilir misiniz fazla detay vermemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek kalmadı steam destek ile iletişime geçtim.
tndf dedi: nasıl yani? screenshot atabilir misiniz fazla detay vermemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek kalmadı steam destek ile iletişime geçtim.
Kharsy Femtopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 Merhaba acaba destek sorununuzu çözdüm cozduyse nasıl yaptınız?
C Cyrix1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #5 Kharsy dedi: Merhaba acaba destek sorununuzu çözdüm cozduyse nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bizim sorunumuz değil dediler.
Kharsy dedi: Merhaba acaba destek sorununuzu çözdüm cozduyse nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bizim sorunumuz değil dediler.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #6 Cyrix1 dedi: 5 tane doğru seçim yapmama rağmen jetonum yükselmedi ve seçimlerimi de görüntüleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... 9 tane görev var. Her 3 görevde 1 jeton yükseliyor.
Cyrix1 dedi: 5 tane doğru seçim yapmama rağmen jetonum yükselmedi ve seçimlerimi de görüntüleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... 9 tane görev var. Her 3 görevde 1 jeton yükseliyor.
C Cyrix1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #7 tarkkb dedi: 9 tane görev var. Her 3 görevde 1 jeton yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorumda kanka. Challengers seçimlerini kaydetmiştim ama oyun kayıt edilmemiş olarak algılamış.
tarkkb dedi: 9 tane görev var. Her 3 görevde 1 jeton yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorumda kanka. Challengers seçimlerini kaydetmiştim ama oyun kayıt edilmemiş olarak algılamış.