2023 seçimlerinden sonra PS5 almak mantıklı mı?

Seçimlerde ne olacağını kestiriyosan da bu ekonomi kısa sürede düzelmesi imkansız alma.

Maalesef Türkiye'de bu tarz sorulara cevap vermek çok zor oldu artık. Bana kalırsa, bir şey almak istiyorsan ve o an bütçen varsa beklememek lazım artık. Son 1 senedir neredeyse hiçbir şeyin fiyatının düşmediğini gördüm.

Dolar düşse bile fiyatlar düşmez ki 23 seçimleri ne alaka.
Fiyatlar düşmesin, 1 dolar 18 TL iken 300 dolar almak daha pahalıya denk gelir, fakat 1 dolar 16 TL iken 300 dolar almak daha ucuza denk gelir. Arkadaş ürün maliyetini değil, dolara/euroya ödeyeceği fiyatı düşün tutmaya çalışıyor zaten.

Canım kardeşim şu an kur çok yüksek ya seçimden sonra düşecek ya onu kastediyorum. Ne sığ bir aklın var senin ya.

Kardeşim benim seçimden sonra kurun düşeceğini Allah katından mı ilettiler? Aklından şüphe etmeye başladım.

Niye seçimden sonra? Erdoğan gençlere PS5 dağıtır diye mi düşünüyorsunuz?

Seçimden sonra kurun düşeceğinin veya yükselmeyeceğinin garantisi yok. Bence paran varsa şimdi al.

2023'te başa 720p televizyon bile geçse doların biraz düşme ihtimali var. Tekrar artıyor zaten o yüzden dolar düşse bile fiyatların düşeceğinin garantisi yok. Belki PS 5 Pro çıkar o zaman düşer fiyat belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…