4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 2 Eylül 2022 #31 Freezyf dedi: Belki PS 5 Pro çıkar o zaman düşer fiyat belki. Genişletmek için tıkla... Bende PS5 çıkmadan önce öyle düşünüyordum. PS4 alacaktım. Fakat elimde patladı. Fiyatlar daha da uçtu.
Freezyf dedi: Belki PS 5 Pro çıkar o zaman düşer fiyat belki. Genişletmek için tıkla... Bende PS5 çıkmadan önce öyle düşünüyordum. PS4 alacaktım. Fakat elimde patladı. Fiyatlar daha da uçtu.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 2 Eylül 2022 #32 Freezyf dedi: 2023'te başa 720p televizyon bile geçse doların biraz düşme ihtimali var. Tekrar artıyor zaten o yüzden dolar düşse bile fiyatların düşeceğinin garantisi yok. Belki PS 5 Pro çıkar o zaman düşer fiyat belki. Genişletmek için tıkla... PS5 Pro çıkma ihtimali düşük hocam. Üretim sıkıntısı olduğu için en az 2 yıl daha çıkmayabilir diye düşünüyorum. Beklentim çıkması yönünde. Umarım çıkar.
Freezyf dedi: 2023'te başa 720p televizyon bile geçse doların biraz düşme ihtimali var. Tekrar artıyor zaten o yüzden dolar düşse bile fiyatların düşeceğinin garantisi yok. Belki PS 5 Pro çıkar o zaman düşer fiyat belki. Genişletmek için tıkla... PS5 Pro çıkma ihtimali düşük hocam. Üretim sıkıntısı olduğu için en az 2 yıl daha çıkmayabilir diye düşünüyorum. Beklentim çıkması yönünde. Umarım çıkar.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 2 Eylül 2022 #33 Watson dedi: PS5 Pro çıkma ihtimali düşük hocam. Üretim sıkıntısı olduğu için en az 2 yıl daha çıkmayabilir diye düşünüyorum. Beklentim çıkması yönünde. Umarım çıkar. Genişletmek için tıkla... Fiyatını görmek istemiyorum ben
Watson dedi: PS5 Pro çıkma ihtimali düşük hocam. Üretim sıkıntısı olduğu için en az 2 yıl daha çıkmayabilir diye düşünüyorum. Beklentim çıkması yönünde. Umarım çıkar. Genişletmek için tıkla... Fiyatını görmek istemiyorum ben